Kirsten

Hi, ik ben Kirsten Boerrigter en ik ben het gezicht achter Life of Kirsten. Ik ben momenteel 22 jaar en woon en studeer in Groningen. In september begin ik aan mijn tweede jaar Sportkunde aan de Hanze Hogeschool. Dit is een sportopleiding op hbo niveau. Persoonlijk vind ik dit een onwijs leuke en leerzame opleiding die ik met veel plezier volg. Naast mijn studie ben ik veel te vinden in de sportschool, sinds kort op de racefiets of op het paard. Al doe ik dat laatste al bijna een jaar niet meer, maar dat blijft mijn grote passie en pak ik over een paar jaar zeker weer op.

Ik hou zo nu en dan van een biertje en van techno feestjes. Daarnaast vind ik het leuk om nieuwe dingen uit te proberen, lekker uit eten te gaan, of juist lekker te koken en geniet ik soms heel erg van alleen zijn en dan het liefst op het platteland, met fiets of paard.

Na mijn studie wil ik mij bezig houden met het fit maken en behouden van ruiters en amazones. Tijdens mijn studie doe ik er alles aan om hier zoveel mogelijk te weten over te komen.

De afgelopen jaren heb ik veel stappen gemaakt. Ik ben afgevallen, ben van sporten gaan houden, ben trots op wie ik ben en sta positief in het leven.

Op mijn blog deel ik mijn hersenspinsels, schrijf ik over “student zijn”, mijn ADD, sporten en andere dingen die mij bezig houden.

Ik ben te volgen op Instagram, Facebook en Twitter. Daarnaast kan je mij altijd
mailen: info@lifeofkirsten.nl.

Mocht je interesse hebben in een samenwerking dan vind ik het erg leuk als je contact met mij opneemt!

Groetjes,
Kirsten Boerrigter