Kirsten

Hoi, ik ben Kirsten Boerrigter en ik ben het gezicht achter Life of Kirsten. Ik ben momenteel 23 jaar en woon en studeer in Groningen. Ik zit in het tweede jaar van de Associate Degree Sportkunde aan de Hanze Hogeschool. Persoonlijk vind ik dit een onwijs leuke en leerzame studie die ik met veel plezier volg. Naast mijn studie ben ik veel te vinden in de sportschool en sinds kort ook op de racefiets.

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om veel te sporten, te koken, te winkelen en soms maak ik tijd vrij voor een feestje. Ik geniet van een dagje in een drukke stad, maar laad op in het platteland. Ik roep al jaren dat ik de hele wereld wil zien en geniet enorm van reizen.

De afgelopen jaren heb ik veel stappen gemaakt. Ik ben afgevallen, ben van sporten gaan houden, ben trots op wie ik ben en sta positief in het leven. Ondanks dat heb ik helaas in november 2017 een burn-out gekregen. Hier blog ik wel eens over. Mijn energie level is een stuk lager dan ik van mezelf gewend ben, maar dat komt wel weer goed.

Op mijn blog deel ik van alles over sport, lifestyle en meer. Denk bijvoorbeeld aan ADD, mijn hersenspinsels en eten.

Ik ben te volgen op Instagram, Facebook en Twitter. Daarnaast kan je mij altijd
mailen: info@lifeofkirsten.nl.

Mocht je interesse hebben in een samenwerking dan vind ik het erg leuk als je contact met mij opneemt!

Groetjes,
Kirsten Boerrigter