Samenwerkingen

Wat leuk dat u op deze pagina kijkt! Mijn blog gaat voornamelijk over sporten, studeren en lifestyle. Op deze pagina kunt u allerlei informatie vinden over mijn blog en waarom het interessant is als bedrijf/merk om met mij samen te werken. 

 

Statistieken
Lifeofkirsten.nl is een blog dat momenteel erg in de groei zit. Zo had ik van 19 juni tot 19 juli 2017, 7.632 bezoekers (dit is gemeten via mijn hosting). Op Instagram heb ik 1.247 volgers (24 juli 2017) en op Facebook heeft mijn blog momenteel 137 likes, maar ik bereik hier gemiddeld 300 mensen per week mee. De foto die het meest bekeken is op Instagram is 5.000 keer bekeken.

Informatie over mijn volgers
Het grootste deel van mijn volgers woont net als ik in Groningen. 75% van de volgers is vrouw en 25% is man. De meeste volgers zitten in de leeftijdscategorie 18-24 jaar. 

Mijn blog word voornamelijk bezocht vanaf mijn volgers hun computer/laptop (81%), de rest bekijkt mijn blog via hun telefoon (19%).

Waar schrijf ik over?
Ik schrijf voornamelijk over het sporten (wielrennen, fitness), maar ook over mijn studie (Sportkunde, Hanze Hogeschool). Daarnaast schrijf ik ook over het studentenleven en over mijn manier van leven (hoe ik om ga met ADD, direct zijn et cetra).

Dit zorgt ervoor dat ik een breed publiek aantrek en dat maakt mijn blog gelijk interessant voor verschillende bedrijven Denk bijvoorbeeld aan sportmerken, voeding voor tijdens/na het sporten, maar ook bedrijven die gespecialiseerd zijn in het helpen tijdens het studeren. Dit is natuurlijk lang niet alles er zijn namelijk nog een hoop andere bedrijven waar mijn blog interessant voor kan zijn!

Zou jij graag samen met mij willen werken? Dit kan bijvoorbeeld in de vorm van een gesponsorde post op mijn blog of op Instagram. Ik kan een product/producten voor u testen en hier mijn (eerlijke!) mening over delen. Daarnaast kunt u ook adverteren op mijn blog door middel van een banner.

Als u vragen heeft mag u deze mailen naar info@lifeofkirsten.nl.

In elke blogpost die ik online plaats ben ik eerlijk en oprecht. Dit geldt voor blogposts die ik uit mezelf schrijf, maar zeker ook voor blogposts die ik schrijf naar aanleiding van contact met een bedrijf. In mijn blogposts vermeld ik altijd eerlijk of ik iets gekregen/gesponsord heb van een bedrijf.

 

Liefs,
Kirsten