Ambassadrice van My Inner Athlete!

Ha! Ik heb super leuk nieuws, ik ben namelijk vanaf nú ambassadrice van My Inner Athlete: MIA! Vandaag vertel ik je van alles over waar MIA voor staat, wie de schaatsers zijn en waar My Inner Athlete voor staat. Lees je mee?

Waar staat MY Inner Athlete voor?

We zouden van alles kunnen doen met onze tijd, maar een groot deel ervan stoppen we in lekker sporten. Schaatsen, skaten, fietsen, hardlopen. In die tijd verleggen we grenzen en voelen we ons goed. Voor ons is sportief zijn geen droom, maar een bewuste keuze om gelukkiger te zijn, ook al kost dat bloed, zweet en tranen.

We sporten, we leven, we delen en dagen je uit om met ons mee te doen. Volg ons op Instagram en haak aan bij events, spontane workouts of help mee onze community te organiseren.

MK Basics

De boegbeelden van MIA zijn de marathonschaatsers van MK Basics. De dames, Lisa van der Geest, Iris van der Stelt, Merel Bosma & Manon Kamminga, presteren sterk in het dames peloton. Het zijn niet alleen super goede schaatsers, maar zijn bovenal benaderbare, zelfbewuste en toegankelijke jonge vrouwen. Ze schaatsen in de kleuren van hoofdsponsor MK Basics.

Community

Team mkbasics.nl is onderdeel van Mia, wat staat voor My Inner Athlete, een community van vrouwen die aan duursport doen. In januari werd op de Weissensee een gratis clinic voor vrouwen verzorgd, waar veertig sportievelingen op af kwamen. Wij gaan de komende zomer verschillende events organiseren en werken ook aan een kledinglijn.

Wij willen een hechte en sprankelende community vormen van gezonde, sportieve vrouwen met ambitie en stijl. Vrouwen die dagelijks heel uiteenlopende keuzes maken, maar één ding gemeen hebben. Ze weten dat grenzen verleggen in duursport zelfvertrouwen geeft. Dat sportief zijn en er sportief uitzien geen droom is, maar een bewuste keuze om gelukkiger te zijn. En weten dat dit soms bloed, zweet en tranen kost.

Deze community krijgt de naam Mia, wat staat voor My Inner Athlete. Uithangbord van de community is een professioneel vrouwen schaatsteam, waarin stuk voor stuk vrouwen zitten die passen in het profiel. Stijlvol, intelligent, ambitieus in sport én op andere vlakken in het leven. Zelfverzekerd, maar ook eerlijk als het minder gaat. Meestal mooi, maar niet aan het einde van een Elfstedentocht.

Mia vrouwen zijn niet persé schaatsers. Grenzen verleggen in duursport kan ook zijn hardlopen, trailrunning, fietsen of skaten.

We richten ons op vrouwen die inline-skaten, schaatsen, fietsen en hardlopen

Tekst: mialadies.com

Wat ga ik doen?

Sinds dit jaar ben ik, zoals jullie weten, begonnen met wielrennen. Ik probeer wekelijks mijn grenzen te verleggen en te leren hoe ik het beste uit mezelf kan halen. Als ik een paar dagen niet heb gesport word ik onrustig. Sporten bezorgt mij plezier, zelfvertrouwen, kracht en motivatie. Tijdens het fietsen maak ik mijn hoofd leeg en laad ik mezelf weer op voor andere dingen. Boven dat geniet ik er van en leer ik nieuwe mensen kennen.

Samen met Manon Kamminga, op de inlines Wereldkampioen en meervoudig Europees kampioen, ga ik MIA op de kaart zetten. Ik ga vloggen, bloggen, events organiseren en allemaal andere leuke dingen. Ik heb er enorm veel zin in. Ik ga onwijs veel leren over duursport, presteren etc. Daarbij hopen wij vele dames te mogen inspireren.

Hou daarom niet alleen ons, maar ook de schaatsers van MK Basics in de gaten via Sociale Media en via de website.

@ManonKamminga
@MerelBosma
@Irisvdstelt
@Lisavdgeest
@Mia.myinnerathelte

 

Liefs,

Kirsten

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *