Anouk Daris wedstrijdverslagen #3

Hallo, leuk dat jullie mijn wedstrijdblog weer willen lezen!

Mijn naam is Anouk Daris en ik ben een 23 jarige zware tour amazone. Ik werk 4 dagen in de week als docente biologie in Heerlen en daarnaast run ik mijn eigen bedrijf. In mijn bedrijf “Dressuurstal Postelhoef” houd ik me bezig met het trainen, coachen en begeleiden van fanatieke ruiters en amazones.
Ik heb momenteel een aantal super leuke paarden waarmee ik zo ver mogelijk probeer te komen. Deze paarden heb ik allemaal als veulentje op stal gekregen en zelf opgeleid. Met mijn “beste” (meest ervaren) ben ik laatst voor het eerst zware tour gestart! Kei vet, maar vooral kei moeilijk!

Ik ga voor Kirsten bijna wekelijks een blogpost schrijven. Mochten jullie hier niet op kunnen wachten en sneller nieuws ontvangen van mijn avonturen in de wereld van de dressuur? Dan kunnen jullie me volgen op Instagram, Snapchat, Facebook en op mijn website: www.anoukdaris.com

Dit keer ben ik op wedstrijd geweest met Postelhoefs Hapache en Postelhoefs Garonus waarbij Hapache weer 1e werd met 66% en Garonus 3e met 65%! Of dat allemaal nog niet genoeg was is mijn familie weer uitgebreid… Welkom Postelhoefs Ludiek! <3

Dag 1: Een kijk van uit de andere kant

Op zaterdag heb ik gejureerd in Leende. Pupil Anna was mee om te schrijven. Ik jureerde de klasse B t/m het L2. Voor Anna een super leerzame dag en ik heb een hoop leuke combinaties gezien!
Na het jureren heb ik mijn paarden getraind en weer een hoop leuke lessen gegeven!

anouk1

Dag 2: Wedstrijddag in Leende

Zoals altijd beginnen deze dagen met het poetsen en wassen van de paarden en het mesten van de stallen. Ik had vandaag 2 wedstrijdpaarden mee namelijk Postelhoefs Hapache en Postelhoefs Garonus. Omdat de wedstrijd redelijk dichtbij was en de starttijden best ver uit elkaar besloot ik heen en weer te rijden zodat de paarden ook nog lekker op de wei konden.

Hapache mocht eerst mee op wedstrijd dus Garonus (Black) mocht nog lekker op de wei!

schermafbeelding-2016-10-08-om-14-00-44

Ik sta zoals altijd weer KEI charmant op de foto..

schermafbeelding-2016-10-08-om-14-02-42

Mijn wagentje was weer gemaakt en we konden weer lekker zoals van ouds op wedstrijd! Een aantal stickers missen op deze foto.

Hapache liep weer een super proef en we wonnen opnieuw het L2!
We hadden één grote fout waar we zelfs een 2 (!) voor kregen.. Zonder deze fout hadden we weer met 10 punten los gestaan. Héérlijk dier..

14457257_10206863786165820_2436796858015593812_n
Garonus mocht daarna mee. Hij had sinds het kampioenschap in augustus geen wedstrijden meer gelopen. Over zijn proef was ik nog niet helemaal tevreden. Hij is zooo ruim en een 20x 40 baan is zooo klein. Dus ik had nog een paar slordigheden en dingetjes. Hij kreeg de 3e prijs met 65% in de klasse M1.

anouk2

schermafbeelding-2016-10-08-om-14-00-54

Zo gemotiveerd als ik ben heb ik na deze wedstrijd de rest van de paarden ook nog getraind.

 

anouk3

Als laatste nieuwtje laat ik jullie kennismaken met deze knappe man!!!
Postelhoefs Ludiek, een super knap hengst veulentje van Ghandi x Flemmingh x Pygmalion.
Een half broertje van Garonus en Harona en een neefje van Limited Edition ! Welkom knappe man!

Wat een heerlijk weekend Anouk! Gefeliciteerd met de behaalde resultaten en met de uitbreiding. Ludiek is echt een knappe vent. Bedankt dat je je verhalen weer met ons wou delen. Succes met het trainen deze week en we hopen snel weer een verslag van je te lezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *