Birthday wishlist 2016

Jaa! Mijn verjaardag komt nu wel weer gezellig dichtbij! Er zijn een aantal dingen die ik heel graag wil hebben, dus om iedereen een handje te helpen heb ik een heel fijn lijstje opgesteld. Het gaat van sieraden tot sport artikelen en van interieur items tot jurkjes. Van alles wat dus! Kijk snel mee.

 

wish1

In mijn nieuwe kamer heb ik eigenlijk alleen spotjes boven mijn kleding kast en wastafel hangen. Met het najaar om de hoek wordt het toch wel tijd voor meer verlichting. Laatst liep ik de Sissy Boy in en kwam ik deze geweldige lamp tegen! Helemaal mijn stijl, dus jullie begrijpen dat deze op ‘t lijstje ging. Mijn slaap gedeelte (jullie krijgen over een tijdje mijn roomtour te zien!) is nog heel kaal. Nanne had een tijd terug een leuke samenwerking met Desenio. Sindsdien wil ik al meerdere posters van hen. Ze hebben ontzettend veel keuze en ik heb een kleine selectie gemaakt.

1.Lamp 2. Poster &3. Poster wereldkaartwish2

Hier de rest van de Desenio poster selectie ;). De uil vind ik echt mega tof, maar er staan ook hele toffe posters van een leeuw tussen. Ik weet nog niet helemaal welke ik het liefste op de muur wil. De posters die ik bij elkaar heb gezet lijken mij super mooi samen op de muur. Ik wil ze dan in verschillende maten en met de zelfde lijsten zodat het een mooi geheel vormt.

1. Uil, 2. Quote, 3. Kus

wish3

Voor school moet ik een boek lezen over een sporter, maar ondanks dat het voor school moet vind ik het wel gewoon heel erg leuk. Het boek van Edith lijkt mij een heel mooi en leerzaam boek om te lezen. Het zit vol met levenslessen en topsport. Het andere boek, de kracht van de kwetsbaarheid lijkt me ook heel interessant. De laatste tijd ben ik meer bezig met persoonlijke ontwikkeling. Ik vind het interessant, wil mezelf ontwikkelen en sta open voor nieuwe dingen. De wake-up light wil ik al jaren en lijkt me ontzettend fijn. Wakker worden op een rustige manier met licht, wat wil je in de winter nog meer!

1.Boek Expeditie Edith, 2. Wake-up Light, 3. Boek De kracht van kwetsbaarheid

 

wish4

Sport items! Yeah! Zoals jullie weten ben ik dit college jaar begonnen aan een super leuke sport opleiding. Naast dat ik buiten school weer veel probeer te sporten, sport ik op school ook super veel. Jullie begrijpen dat het dan handig is om veel sportkleding te hebben. Het lijkt mij een hele fijne, mooie tight. Sinds ik naar de gym ga train ik op mijn hardloopschoenen. Shauni heeft laatst speciale schoenen voor in de gym gekocht en zegt toch echt wel verschil te merken. En ja, hoe awesome zijn deze schoenen! Vooral in deze kleuren combi. Me likey! De laatste tijd draag ik helaas een stuk minder oorbellen. Dit komt omdat mijn gaatjes toch niet zo goed reageren op nep goud en zilver. Mooie oorbellen van echt goud heb ik nog niet en deze vind ik echt super mooi, dus konden in dit lijstje niet ontbreken.

1.I Can I Will tight, 2. Nike lifting shoes, 3. NYC Catbird oorbellen

picmonkey-collage

Ik ben helemaal dol op de trend dat vrouwen ook pakken mogen dragen. Ik weet niet helemaal waar het vandaan komt, maar ik hou er gewoon van. Donkerblauw is zo’n beetje mijn to go kleur, dus ja.. Jullie snappen dat ik helemaal verliefd werd op deze items toen ik rond keek op de website van WE Fashion. Gelukkig krijg je daar als student korting. In de linkjes staan niet de gehele outfits, maar geloof me, I want it all. 😉 Het jurkje vind ik ook heel mooi. Welke zowel met sneakers als met nette schoenen gedragen kan worden. Leuk leuk!

1 . Blazer, 2. Jurkje, 3. Blazer krijtstreep

 

Een hele lijst, waarvan ik heus wel weet dat lang niet alles mijn kant op zal gaan (was het maar zo’n feest hahah!). Maar ach, we moeten wat te wensen houden, toch?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *