Diary 11& 12 (verjaardag, school, vrij, solliciteren, Rome)

Hi allemaal! Doordat ik in de week van diary 11 super weinig foto’s had gemaakt leek het me niet echt nuttig om daar een artikel over te schrijven. Dus prop ik maar twee weken in 1 artikel.

IMG_2235 DSC_6803

Week 11

Op maandag was ik vrij en dat kwam goed uit want ik was jarig! In de ochtend was ik samen met Mr. Lover druk bezig met cake bakken, kwark taart maken en zorgen dat mijn kamer netjes was. In de middag had ik namelijk wat klasgenoten uitgenodigd. Super gezellig. De laatste gingen om 00.00 naar huis, dus je begrijpt dat ik daarna helemaal gesloopt was. Op een positieve manier ;).
Op dinsdag moest ik gewoon naar school en ik kan me niet herinneren dat ik iets spannends daarnaast deed.

Wat ik nog wel heel goed weet is dat ik op donderdag de stad in ben gegaan met mijn CV. Ik heb echt dringend een weekend/koopavond/vakantie baantje nodig. In eerste instantie vond ik het dood eng om de stad in te gaan met mijn CV en elke winkel medewerker van een leuke winkel aan te spreken met de vraag of ze nog personeel zochten. Maar zoals dat overal gaat, nadat ik bij de tweede winkel was geweest viel het allemaal toch wel mee. Uiteindelijk heb ik mijn CV nu bij zes winkels liggen en daarna heb ik ook nog online gesolliciteerd. Vrijdag aanstaande heb ik een sollicitatie gesprek bij promotie werk. Ik ben benieuwd!

Vrijdag avond gingen Mr. Lover en ik met de trein naar Amsterdam, want zondag ochtend vlogen we naar Rome!
Zaterdag middag schoten L. en ik outfit foto’s die jullie al hebben kunnen zien. Mocht dat niet zo zijn, dan vind je ze hier.

DSC_7064

NOUS EN DON4

Week 12

Zondag ochtend, 4.15 ging mijn wekker. Normaal zou ik op zo’n tijdstip niet heel vrolijk zijn, maar vandaag was het anders. Ik hou enorm van reizen en vind het totaal geen probleem als mijn wekker enorm vroeg staat omdat ik naar Schiphol mag.

Rond 9 uur vlogen we naar Rome en zo’n 2 uur later waren we in het prachtige Rome. Het eerste artikel over Rome staat inmiddels al online, heb jij hem al gelezen? Deze week komen er meer Rome artikelen online, met onder andere handig tips!

Woensdag avond vlogen we met wat vertraging weer terug naar Amsterdam. Allemaal waren we moe, dus bij thuis komst vloog iedereen meteen naar bed. Op donderdag had ik afgesproken met Janne om outfit foto’s te maken, die je hier kan bekijken. Ik kan het niet vaak genoeg zeggen, maar ik vind het zo tof dat ik door mijn blog zoveel mensen mag en kan ontmoeten! En dat terwijl ik helemaal nog niet zo lang bezig ben. Vrijdag ochtend heb ik Amsterdam weer verlaten. Eerst ben ik naar Gouda gegaan om daar foto’s te maken voor een school opdracht met een vriendin die ik al heel lang niet had gezien. En vanuit Gouda ben ik met de trein naar Groningen gegaan. Toen ik eenmaal in Groningen was pakte ik vrijwel direct de fiets naar Mr. Lover en een vriend van hem om daar te eten en mee te gaan naar zaalvoetbal waar ik later de team foto heb gemaakt voor de Almanak. Ik merk aan mezelf dat ik foto’s maken en het bewerken steeds leuker vind.

IMG_2457

Gister heb ik de hele dag opdrachten voor school gemaakt.. Om 9.15 was ik in de Coffee Company en om 16.30 vertrok ik. Een super lange, maar productieve dag. Ik moet wel zeggen dat het productiever kon, maar ik moet echt nog even aan die lange ‘leer’ dagen moet wennen. In de avond heb ik nog wat foto’s bewerkt.

Terwijl jullie dit lezen ben ik alweer outfit foto’s aan het maken. Dit keer met Moniek, zij studeert ook in Groningen. Verder ben ik vandaag ook weer druk met al de deadlines voor komende week… Stressss!

Hoe was jullie week?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *