DIARY 26: Weekje thth

Het was weer tijd om een weekje thth te leven! Mijn ouders waren op vakantie en ik zorgde voor de hond. Mijn broer was namelijk druk met afstuderen. Waar mijn week zo’n beetje uit bestond? Heel veel wandelen met Diesel, sporten en afspreken met vriendinnen! Leuk dat je weer een nieuwe diary leest. Fijne dag!

Diesel laat ik eigenlijk altijd uit in ‘T Twiske. Dit is een soort verlengde van onze achtertuin. Het is een mega fijn recreatiegebied waar de honden op veel plekken los mogen lopen. Dit stukje herinnerd mij altijd aan de buitenritjes die ik reed met mijn pony.. We galoppeerde hier altijd hard de bocht om, haha!

Een van mijn goede voornemens is afval opruimen uit de natuur.. Ik heb er echt een hekel aan als mensen hun afval maar op de grond gooien, helemaal als het in de natuur is. Het gras wordt namelijk ook weer gemaaid en dan komt het dus in het eten van de dieren terecht.. Belachelijk. En je kan het ook meenemen, dus waarom kan je het dan ook niet opruimen?  

Na het uitlaten kookte ik vegan kip kerrie en dat was echt mega lekker! Binnenkort schrijf ik het recept uit en komt het onder #kokkerellenmetkirsten.

 

Dinsdag:

Dinsdag bestond eigenlijk praktisch uit hetzelfde als maandag: veel wandelen met Diesel, boodschappen doen, trainen en chillen. Ik trainde terwijl ik Diesel uit liet, prima combinatie! Beetje opdrukken en planken combineren met het balletje in het water gooien ;).

De laatste tijd baal ik dat mijn vet percentage nog steeds best hoog is. Ik word er soms wat onzeker van. Toch zie ik soms dat ik al best wat spiermassa heb opgebouwd en dat vind ik wel super leuk om te zien. Hopelijk doen mijn benen snel weer normaal en kan ik weer heel veel wielrennen..

Woensdag is ook een super leuke dag! In de ochtend ga ik 1,5 uur wandelen met Diesel. Ik ga wandelen met een vriendin van m’n moeder en haar hond. Als ik thuis ben maak ik me snel klaar en spring ik op de fiets naar Amsterdam. Ik had met Nanne afgesproken 🙂

 

Waar we onder andere heen gingen? Rapha, Pluk, Beadies en nog veel meer leuke winkels in de 9 straatjes. We aten een heerlijke lunch bij Libertine Comptoir de Cuisine wat tegenover Pluk zit! Heel nice. Echt, ik blijf het zeggen, maar ik hou van de 9 straatjes! 

Het was als altijd weer mega gezellig met Nanne. Voor ik het wist moest ik er weer vandoor gaan, want ik ging nog met andere vriendinnen afspreken! Vanuit de 9 straatjes fietste ik terug naar Den Ilp. Daar werd ik door Sanne opgehaald en gingen we samen met de auto naar Femke. We hebben heerlijk bijgekletst en samen gegeten.

En ik moest natuurlijk even spelen, knuffelen en poseren met mijn grote vriend!

Na het eten en kletsen reed ik weer met Sanne terug naar Den Ilp. Nog even kijken bij Flo, haar nieuwe topper. Grappig feitje: Sanne en Femke ken ik van het werk bij Richelle ter Haak. Waar ik op mijn veertiende begon. We hebben altijd veel contact gehouden en ik beschouw ze echt als een van mijn dierbaarste vriendinnen!

Donderdag kwamen mijn lieve ouders weer terug van vakantie. Ik had ze al even niet gezien dus dat was erg gezellig! Ze hebben een mooie en leuke vakantie gehad, dus dat is top! Ik ging met moeders gelijk Diesel uitlaten en ik besloot zelf ook weer eens te zwemmen. Echt heel lang hiel ik het niet vol, mijn schouder is echt snel vermoeid. Toch was het heerlijk en is het iets wat ik echt weer vaker wil doen. Vroeger was ik echt een enorme waterrat (en bang voor open water) en ik mis het vele zwemmen echt enorm.

Na het avond eten pakte ik de trein weer terug naar Groningen. Onderweg zag ik allemaal surfers op het water! Super cool. Vroeger hadden wij ook een surfplank. En altijd als ik weer op het station sta moet ik weer even goed nadenken waar ik mijn fiets ook alweer heb neergezet.. Ik mag hopen dat ik niet de enige ben die dat heeft, hahah!

Vrijdag zat ik na het werken weer eens bij Spaak! Een van mijn lievelings plekken in Groningen. Eerst deed ik wat blog dingen, kocht ik een nieuw wielrenshirt en sokken bij Maats en daarna had ik een gesprek. Een sollicitatie gesprek voor een eventuele stage voor komend college jaar. Ik mocht bij dit stage bedrijf aan de slag, maar heb uiteindelijk voor iets anders gekozen ;).

In de avond maakte ik nog een rondje op de fiets. Eerst even foto’s maken voor een review van mijn Parentini broek. Later meer over! Fietsen ging niet top, meteen weer last van mijn benen. Super balen, maar ik hoop dat ik hier iemand voor heb gevonden, later meer over! (Eerst nog even overleggen met mijn ouders, haha)

 

In de ochtend had ik weer gewerkt en daarna ging ik het NK kijken bij Spaak, samen met Amber.

In de avond ging ik nog even borrelen met Sabine. Sab is nu namelijk op reis voor 2 maanden en zodra ze terug komt gaat ze studeren in Amsterdam. 🙁 Super leuk voor haar natuurlijk, maar ik vind het wel een beetje jammer hahah!

   

Zondag ochtend heb ik weer gewerkt (ik was wel echt moe, haha!) en dat vond ik heerlijk. Het jongste veulen hinnikt dus als je tegen haar praat en dat is dus echt fantastisch. Ben echt verliefd op die kleine spruit! Na het werk wist ik Anouk te strikken om te chillen in het park. En ik zal je zeggen, ik durfde nooit meer echt topless te zonnen, maar zondag deed ik het weer en dat vond ik heerlijk! Beetje egaal bruin worden is wel zo mooi! Ik ben echt helemaal niet preuts, maar merkte dat ik dit toch wel een dingetje vond.

Anouk en ik besloten samen te gaan eten (broccoli, zoete aardappel uit de oven, garnalen) en gingen daarna nog even sporten samen! Anouk stond weer voor het eerst in 4 jaar tijd op haar (super mooie) skeelers en ik reed mee op de fiets. Helaas nog steeds mega veel pijn in mijn benen maar hopelijk weet ik daar binnenkort meer over.

 

Het was een fijne, maar volle week! Ik heb genoten. Inmiddels is het alweer halverwege de nieuwe week en heb ik weer veel leuke dingen gedaan. Daar lees je de volgende keer meer over. 

Liefs,
Kirsten

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *