DIARY #4 | Stage + nieuwe kamer!!

Later dan de bedoeling maar hier is hij dan! Mijn nieuwe diary. De vierde alweer! Man oh man wat vliegt de tijd. Afgelopen week was een super drukke, maar enorm leuke week. Kijk vooral mee en zie wat ik vorige week allemaal heb gedaan!

Ik ben maandag helemaal vergeten foto’s te maken, maar ik kan me eigenlijk ook niet echt meer herinneren wat ik heb gedaan, dus heel boeiend is het waarschijnlijk niet geweest haha!

Dinsdag:

Dinsdag! Het is tijd voor mijn aller eerste echte event en ik heb er super veel zin in. In de vlog op LiveLifeGorgeous hebben jullie alles al voorbij zien komen, dus ik heb verder ook geen foto's gemaakt.. De vlog vind je ook hieronder.

Dinsdag! Het is tijd voor mijn aller eerste echte event en ik heb er super veel zin in. In de vlog op LiveLifeGorgeous hebben jullie alles al voorbij zien komen, dus ik heb verder ook geen foto’s gemaakt.. De vlog vind je ook hieronder.

Woensdag

Woensdag gingen we met z'n drieën aan het werk bij Willemijn thuis! Willemijn en Martine namen onder andere de 2WMN's favorites op. Ik vind het zo gezellig bij hen, zo blij dat ik deze mogelijkheid heb!

Woensdag gingen we met z’n drieën aan het werk bij Willemijn thuis! Willemijn en Martine namen onder andere de 2WMN’s favorites op. Ik vind het zo gezellig bij hen, zo blij dat ik deze mogelijkheid heb! Ik heb deze dag trouwens gevlogd!

Volgens mij is er nog geen 1 stage dag geweest waar ik met lege handen naar huis ben gegaan (#lucky!), maar afgelopen woensdag kwam ik toch wel met een record aantal producten thuis!

Volgens mij is er nog geen 1 stage dag geweest waar ik met lege handen naar huis ben gegaan (#lucky!), maar afgelopen woensdag kwam ik toch wel met een record aantal producten thuis!

Donderdag

Het zijn weinig foto's deze week, sorry! We zijn alweer bij donderdag aanbeland. Ik ben de laatste tijd enorm druk bezig met fit worden, gezonder te leven etcetera. Shauni helpt mij daar ontzettend goed mee, maar uiteindelijk moet ik het natuurlijk zelf doen. Na drie maanden ben ik al een heel stuk opgeschoten en ik ben onwijs tevreden, ook al weet ik dat ik er meer uit had kunnen halen. Maar ik vind het nu eenmaal bedankt dat ik ook blijf genieten van eten en daar hoort voor mij ook af en toe een #cheatmeal bij.

Het zijn weinig foto’s deze week, sorry! We zijn alweer bij donderdag aanbeland. Ik ben de laatste tijd enorm druk bezig met fit worden, gezonder te leven etcetera. Shauni helpt mij daar ontzettend goed mee, maar uiteindelijk moet ik het natuurlijk zelf doen. Na drie maanden ben ik al een heel stuk opgeschoten en ik ben onwijs tevreden, ook al weet ik dat ik er meer uit had kunnen halen. Maar ik vind het nu eenmaal bedankt dat ik ook blijf genieten van eten en daar hoort voor mij ook af en toe een #cheatmeal bij.

Aan het eind van de middag spreek ik met Shauni af. We kletsen bij, bespreken de afgelopen maand en kletsen ook over andere dingen. In de afgelopen maand is Shauni echt wel een vriendin geworden en ik vind het heel tof dat ik iemand heb leren kennen door social media! We zaten zo'n 2,5 uur bij Doppio. Super gezellig!

Aan het eind van de middag spreek ik met Shauni af. We kletsen bij, bespreken de afgelopen maand en kletsen ook over andere dingen. In de afgelopen maand is Shauni echt wel een vriendin geworden en ik vind het heel tof dat ik iemand heb leren kennen door social media! We zaten zo’n 2,5 uur bij Doppio. Super gezellig!

Vrijdag

Ik was nog niet thuis of Shauni appt me of ik het niet leuk zou vinden om bij haar en Monique in huis te komen wonen! Say what! Oh yes! Super leuk natuurlijk. Ik moest er financieel wise wel even over nadenken, maar verder was ik direct overtuigd, haha! Sinds ik mijn huidige kamer zit denk ik al aan verhuizen naar iets anders, maar ik wist gewoon niet zo goed waar en wat.. Maar nu hoeft dat dus niet meer want per 1 september ga ik in een super leuk huis wonen met hele leuke huisgenoten! Ik weet zeker dat mijn voeding en fitness dan nog beter gaat dan nu. Super veel zin in!

Ik was nog niet thuis of Shauni appt me of ik het niet leuk zou vinden om bij haar en Monique in huis te komen wonen! Say what! Oh yes! Super leuk natuurlijk. Ik moest er financieel wise wel even over nadenken, maar verder was ik direct overtuigd, haha! Sinds ik mijn huidige kamer zit denk ik al aan verhuizen naar iets anders, maar ik wist gewoon niet zo goed waar en wat.. Maar nu hoeft dat dus niet meer want per 1 september ga ik in een super leuk huis wonen met hele leuke huisgenoten! Ik weet zeker dat mijn voeding en fitness dan nog beter gaat dan nu. Super veel zin in!

Tijdens het event dinsdag kregen we super veel spullen, wat jullie in de video hebben kunnen zien, we kregen onder andere deze leuke fragile oorbelletjes. Ik vind ze super leuk, maar moet eerlijk zeggen dat ik ze best lastig vind met in doen en dan vooral het gedeelte dat je ze dicht doet..

Tijdens het event dinsdag kregen we super veel spullen, wat jullie in de video hebben kunnen zien, we kregen onder andere deze leuke fragile oorbelletjes. Ik vind ze super leuk, maar moet eerlijk zeggen dat ik ze best lastig vind met in doen en dan vooral het gedeelte dat je ze dicht doet..

Oh I love timehop! Een jaar geleden had ik mijn eind gala en toen liepen Lau en ik er zo bij <3. Zoveel hartjes voor Laurens in pak!

Oh I love timehop! Een jaar geleden had ik mijn eind gala en toen liepen Lau en ik er zo bij. Laurens in pak = <3 <3 <3 haha!

Vrijdag avond had ik een bbq met Parafrid! De studenten rijvereniging waar ik lid van ben.

Vrijdag avond had ik een bbq met Parafrid! De studenten rijvereniging waar ik lid van ben.

Zaterdag

Saturday = workday! Ahhh wat groeit de kleine Toto Junior nakomeling toch snel, haha! Net zoals alle andere veulens natuurlijk. Zo blij dat ik er dit jaar 2 op de wereld heb zien komen, waar deze knappert er 1 van is!

Saturday = workday! Ahhh wat groeit de kleine Toto Junior nakomeling toch snel, haha! Net zoals alle andere veulens natuurlijk. Zo blij dat ik er dit jaar 2 op de wereld heb zien komen, waar deze knappert er 1 van is!

Paarden en modder, haha!

Paarden en modder, haha!

Tussen het werk door even lekker lunchen. Ik had mee: een gekookte zoete aardappel in stukjes, ijsbergsla en een andere sla melange, een gele paprika waar ik de helft van heb opgegeten, een blikje tonijn en dat was het volgens mij! Echt een super lekkere lunch.

Tussen het werk door even lekker lunchen. Ik had mee: een gekookte zoete aardappel in stukjes, ijsbergsla en een andere sla melange, een gele paprika waar ik de helft van heb opgegeten, een blikje tonijn en dat was het volgens mij! Echt een super lekkere lunch.

Rico en ik zouden eigenlijk concours hebben, maar doordat er op het concours Droes is, is het (natuurlijk) afgelast. En als ik beter had opgelet had ik makkelijk naar Zuidlaren gekund, maar ik vergeet dat steeds haha! Zolang geleden dat ik druk bezig was met de wedstrijden. Ach, even kijken of we nog iets in juli kunnen starten en anders gaan we er in augustus weer tegen aan!

Rico en ik zouden eigenlijk concours hebben, maar doordat er op het concours Droes is, is het (natuurlijk) afgelast. En als ik beter had opgelet had ik makkelijk naar Zuidlaren gekund, maar ik vergeet dat steeds haha! Zolang geleden dat ik druk bezig was met de wedstrijden. Ach, even kijken of we nog iets in juli kunnen starten en anders gaan we er in augustus weer tegen aan!

Tijdens een werkdag zit ik in ieder geval niet stil, haha!

Tijdens een werkdag zit ik in ieder geval niet stil, haha!

Zondag

Op zondag ga ik weer naar Rico! Hij staat nu weer bij z'n eigenaresse thuis en soms fiets ik daar naartoe, is zo'n 14 km heen en terug, maar nu ging ik met de trein. En ik kon het niet laten om mijn fave koekjes te halen bij de AH To Go! Ik wil deze heel graag namaken en dan healthy maken. Normaal gesproken zijn deze koekjes in het midden een beetje nat, of hoe zeg je dat? haha! Maar ik denk dat ze deze keer iets te lang in de oven hebben gezeten.. Ondanks dat, nog steeds awesome koekjes die ik echt snel moet na maken haha!

Op zondag ga ik weer naar Rico! Hij staat nu weer bij z’n eigenaresse thuis en soms fiets ik daar naartoe, is zo’n 14 km heen en terug, maar nu ging ik met de trein. En ik kon het niet laten om mijn fave koekjes te halen bij de AH To Go! Ik wil deze heel graag namaken en dan healthy maken. Normaal gesproken zijn deze koekjes in het midden een beetje nat, of hoe zeg je dat? haha! Maar ik denk dat ze deze keer iets te lang in de oven hebben gezeten.. Ondanks dat, nog steeds awesome koekjes die ik echt snel moet na maken haha!

Met m'n trouwe fiets in de trein. Deze fiets heb ik dus al vanaf groep 7. Deze fiets heeft al zoveel km's met mij gemaakt, niet normaal!

Met m’n trouwe fiets in de trein. Deze fiets heb ik dus al vanaf groep 7. Deze fiets heeft al zoveel km’s met mij gemaakt, niet normaal!

Bij Rico op stal is er ook een super lief poesje die de hele tijd achter me aan liep, <3.

Bij Rico op stal is er ook een super lief poesje die de hele tijd achter me aan liep, <3.

Het trainen in de baan ging echt super fijn! Zo trots op ons, haha! Daarna welverdiend lekker in de natuur buiten stappen.

Het trainen in de baan ging echt super fijn! Zo trots op ons, haha! Daarna welverdiend lekker in de natuur buiten stappen.

Zo! Dat was mijn week weer. Deze week wordt weer een leuke en drukke week. Ik heb een matchinday voor mijn nieuwe studie, ik heb stage, we gaan met stage naar Amsterdam en ik ga vrijdag op vakantie! Mijn idee is om van de vakantie 1 of 2 vlogs te maken, maar dat moet ik nog even kijken. Mijn foto camera en vlog camera gaan mee, dus jullie zien het van zelf! Hou me vooral in de gaten via Instagram: @lifeofkirstennl zodat je niks hoeft te missen!

Volg mij ook hier:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *