DIARY #1 STAGE + VEULENTJE GEBOREN – Life of Kirsten

Hi allemaal! Met de komst van mijn prachtige, nieuwe telefoon (Iphone SE) leek het mij een goed idee om weer een diary bij te houden! Ik ga mijn best doen om elke dag wat foto’s te maken zodat ik elke week een leuke diary voor jullie in elkaar kan zetten.

Maandag:

Mijn dag begint al vroeg vandaag want om 7 uur heb ik personal training met die topper naast me. De vlog van die training staat al even online.

IMG_4715

Na het trainen moet er ook goed gegeten worden. Volgens mij was dit al mijn lunch.. Maar ik at een half stokbroodje met op de ene kant ossenworst en de andere kant 2 geklutste eitjes met 2 plakjes kipfilet.

IMG_4716

Na de lunch liep ik even de stad in. De laatste tijd ben ik enorm druk met mijn blog en zo kwam ik ook onder andere dit boek over bloggen tegen. Nu zit ik wat krap bij kas (typisch student 😉 ), maar wie weet koop ik het boek binnenkort..

IMG_4717

In die winkel zag ik nog meer boeken over bloggen. Het was leuk om te zien dat allerlei boeken van social influencers bij elkaar liggen. Ooit hoop ik een boek te schrijven die tussen een dergelijk rijtje past.. #bucketlist

IMG_4718

Bij de kookboeken staat een tafel vol met kookboeken van fit en food bloggers. Zo’n beetje alle boeken op deze tafel zou ik wel willen hebben. Maar voor nu wil ik vooral ‘Het boek van Jet’ en Gewoon wat een studentje ‘savonds eet hebben. Lijken me heerlijke boeken!

IMG_4719

Onderweg naar huis kom ik in de Folkingestraat langs een ijssalon.. Ik kan me niet inhouden en koop twee bolletjes. Een bolletje met cheesecake smaak en een bolletje citroen. Ik moet echt weer even pas op de plaats met mijn eten. Over een maandje ga ik op vakantie naar een nog onbekende bestemming (we hebben een sprsme reis geboekt) maar mocht ik naar een plek gaan met strand, wil ik toch wel fit in mijn bikini staan.

Dinsdag

IMG_4725

Dinsdag ochtend begin ik mijn dag wederom fantastisch met een heerlijke gymsessie! Dit keer train ik mijn benen. Hier draag ik een nieuw shirtje van de Lidl. Lekker outfitje dit hahah #not.

IMG_4728

Vandaag is mijn aller eerste stage dag bij Willemijn en Martine van 2WMN en LiveLifeGorgeous. Ik ben een tikkeltje zenuwachtig, maar heb er bovenal ontzettend veel zin in!

IMG_4730

Ahhhh lieve Saar! Na al die tijd een trouwe online volger heb ik haar nu natuurlijk in het echt ontmoet. Oh en wat is ze toch lief <3.

Woensdag

Woensdag! Vandaag ga ik samen met Martine en Willemijn naar Haarlem. Hun hebben een personal shopping sessie met Anouck Goudsmit van B academy. Hun passen, ik film.

Woensdag! Vandaag ga ik samen met Martine en Willemijn naar Haarlem. Martine en Willemijn hebben een personal shopping sessie met Anouck Goudsmit van B academy. Zij passen, ik film.

Inmiddels zijn we alweer bij de laatste winkel! Martine en Anouck zijn in gesprek en ik maak even snel een selfie ;). Mijn hoesje is trouwens van Myinteriormusthaves. Heel blij met dit ontzettend mooie hoesje #nospon

Inmiddels zijn we alweer bij de laatste winkel! Martine en Anouck zijn in gesprek en ik maak even snel een selfie ;). Mijn hoesje is trouwens van Myinteriormusthaves. Heel blij met dit ontzettend mooie hoesje #nospon

Onderweg naar huis stoppen we bij Van Der Valk bij Almere om wat te eten. Dit is een screenshot van Willemijn haar Snapchat die dag ;). Ik had als hoofdgerecht een heerlijk stuk tonijn met wat groente en aardappeltjes. Als toetje namen we alle drie een stukje cheesecake. Deze was wel enorm machtig en achteraf had ik deze niet moeten nemen, ivm mijn personal training en 1629 kcal doel per dag ahha! Maar ach.. Soms ;).

Onderweg naar huis stoppen we bij Van Der Valk bij Almere om wat te eten. Dit is een screenshot van Willemijn haar Snapchat die dag ;). Ik had als hoofdgerecht een heerlijk stuk tonijn met wat groente en aardappeltjes. Als toetje namen we alle drie een stukje cheesecake. Deze was wel enorm machtig en achteraf had ik deze niet moeten nemen, ivm mijn personal training en 1629 kcal doel per dag ahha! Maar ach.. Soms ;).

Een van de vele voordelen van stage lopen bij twee grote bloggers.. Spullen krijgen ;)! Dit pallet vind ik echt heel mooi.

Een van de vele voordelen van stage lopen bij twee grote bloggers.. Spullen krijgen ;)! Dit pallet vind ik echt heel mooi.

Donderdag

Donderdag heb ik helaas niet veel foto's gemaakt. Ik moet er nog even aan wennen, haha! Maar ik deed in ieder geval een fijne workout samen met mijn lieve vriendje!

Donderdag heb ik helaas niet veel foto’s gemaakt. Ik moet er nog even aan wennen, haha! Maar ik deed in ieder geval een fijne workout samen met mijn lieve vriendje!

Bij de Zara kocht ik dit prachtige badpak. Hij is ontzettend sexy en nu ik me steeds fijner voel in mijn steeds meer fitte lichaam vind ik het enorm leuk en mooi om zulk soort badpakken en bikini's te kopen. Ik voel me er goed in. Of ik hem in Nederland durf te dragen weet ik niet, maar hij gaat hoe dan ook mee op vakantie ;).

Bij de Zara kocht ik dit prachtige badpak. Hij is ontzettend sexy en nu ik me steeds fijner voel in mijn steeds meer fitte lichaam vind ik het enorm leuk en mooi om zulk soort badpakken en bikini’s te kopen. Ik voel me er goed in. Of ik hem in Nederland durf te dragen weet ik niet, maar hij gaat hoe dan ook mee op vakantie ;).

Friyaaaay! Om elf uur hebben we afgesproken bij Willemijn waar ik een heerlijke stage dag heb. We doen van alles rondom advertorials, die jullie binnenkort kunnen zien, maken deze outfit foto en hebben gewoon een hele fijne werkdag :)

Friyaaaay! Om elf uur hebben we afgesproken bij Willemijn waar ik een heerlijke stage dag heb. We doen van alles rondom advertorials, die jullie binnenkort kunnen zien, maken deze outfit foto en hebben gewoon een hele fijne werkdag 🙂

Zaterdag

Worky Worky! Al denken de jongen hengsten daar nog even anders over ;). Die liggen nog heerlijk te slapen. #livingthegoodlife

Worky Worky! Al denken de jongen hengsten daar nog even anders over ;). Die liggen nog heerlijk te slapen. #livingthegoodlife

AAAAH! Ik ben nog helemaal door de dolle heen. Vandaag was ik alweer bij een bevalling. Drie maanden geleden maakte ik mijn eerste bevalling mee, en vandaag de tweede. Ik zou op de merrie passen met nog een stalgenootje want mijn werkgevers moesten weg.. Ze waren nog maar net onderweg of ik kon al bellen dat deze knappert geboren was. Kippenvel over mijn hele lichaam.. Wat is dit toch mooi mensen! <3 Ik ben helemaal verliefd!

AAAAH! Ik ben nog helemaal door de dolle heen. Vandaag was ik alweer bij een bevalling. Drie maanden geleden maakte ik mijn eerste bevalling mee, en vandaag de tweede. Ik zou op de merrie passen met nog een stalgenootje want mijn werkgevers moesten weg.. Ze waren nog maar net onderweg of ik kon al bellen dat deze knappert geboren was. Kippenvel over mijn hele lichaam.. Wat is dit toch mooi mensen!

Ohhh... Ik kan hier dus de hele dag naar kijken.. Wat is dit toch mooi. <3 <3 Het veulen is een nakomeling van Toto Junior.

Ohhh… Ik kan hier dus de hele dag naar kijken.. Wat is dit toch mooi. <3 Ik ben echt verliefd op hem, haha! Het is een hengst en een nakomeling van Toto junior.

Zondag

Zondag! Nadat ik Rico heerlijk heb gereden (helaas vergeten foto's te maken) gingen we daarna nog even naar stal. Rico staat de zomer bij zijn eigenaresse thuis (#lifegoals). Natuurlijk moest ik even bij mijn vriendje kijken... <3

Zondag! Nadat ik Rico heerlijk heb gereden (helaas vergeten foto’s te maken) gingen we daarna nog even naar stal. Rico staat de zomer bij zijn eigenaresse thuis (#lifegoals). Natuurlijk moest ik even bij mijn vriendje kijken… <3

Oh mensen.. Op dit moment maakte mijn hart een sprongetje terwijl hij smolt.. Ik riep de kleine boef en hij hinnikte naar mij. Wat een lieverd haha! Waarschijnlijk als je niks met paarden hebt, vind je dit maar dikke onzin, maar ik denk dat de paarden mensen onder mijn volgers dit begrijpen ;). #smelt #verliefd

Oh mensen.. Op dit moment maakte mijn hart een sprongetje terwijl hij smolt.. Ik riep de kleine boef en hij hinnikte naar mij. Wat een lieverd haha! Waarschijnlijk als je niks met paarden hebt, vind je dit maar dikke onzin, maar ik denk dat de paarden mensen onder mijn volgers dit begrijpen ;). #smelt #verliefd

Dat was mijn week in notendop in foto’s! Ik hoop dat jullie dit leuk vinden. Vanaf nu probeer ik dit elke maandag terug te laten komen. Mijn eerste week als stagiaire was absoluut super leuk en leerzaam. Vandaag begint de tweede week al en staat mijn eerste blogpost op http://livelifegorgeous.nl/ al online! Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden ;). Geniet van jullie week en volgende week zien jullie mijn tweede diary. Liefs!

Ps; jullie kunnen mij volgen via Snapchat @lifeofkirsten1, Instagram @lifeofkirstennl, Facebook @lifeofkirstennl en Twitter @lifeofkirstennl

3 Comments

 1. Jane 13 juni 2016 / 08:42

  HUN hebben een personal shopping sessie….? Nee. Ik ben afgehaakt.

 2. wendy 13 juni 2016 / 15:11

  Leuk om zo even mee te kijken in je week. En echt super leuk dat je nu stage loopt bij Martine en Willemijn!

  • Kirsten 13 juni 2016 / 18:43

   Dankjewel! Vind het ook leuk om bij te houden. Al moet ik er nog wel even aan wennen, haha. Stage lopen bij Willemijn en Martine is ook heel erg leuk! 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *