DIARY week 24: Veulentje op het werk + nieuwe iPhone

Heeee hoi! Ja, je leest het goed. Een nieuwe diary. Een tijdje terug schreef ik Flashback Friday’s , al mijn favoriete momenten bij elkaar verzameld in een blogpost. Ver daarvoor schreef ik ooit diary’s. Iets wat ik heel leuk vind om te schrijven en om te lezen bij anderen. Vanaf nu ga ik het weer proberen om wekelijks te vertellen hoe mijn week was. Afgelopen week was leuk. Ik heb drie ochtend gewerkt, kocht een nieuwe (tweedehands) iPhone zeven plus, kocht de markt leeg en genoot van de kleine dingen. Lees je mee?

Ik heb eigenlijk vrij spontaan bedacht dat ik weer diary’s bij wil houden, dus ik heb er nog niet echt heel erg rekening mee gehouden. Maar goed, ik kocht deze week een nieuwe telefoon en die heeft een fantastisch fijne camera, dus je snapt: er zijn aardig wat foto’s gemaakt!

Maandag (zonder foto’s)

Ik schreef een aantal sollicitatiebrieven, pimpte mijn c.v., iets wat ik dus echt heel leuk vind. Ik kreeg een aantal vragen op Instagram of ik dat ook voor anderen wil doen dus daar ga ik even over nadenken. Ik denk het wel, :). Maandag trainde ik niet, ik heb sinds vorige week zaterdag weer mega pijn aan m’n benen.. (en als je niet weet wat ik precies aan mijn benen heb, lees dan dit even). In augustus verloopt mijn telefoon abonnement en het is dan altijd zo heerlijk dat je 3 maanden van te voren een nieuwe uit mag zoeken. Nu was ik nog best een beetje in dubio welke telefoon ik wilde.. Want eigenlijk is het mega belachelijk om 800 euro voor een telefoon neer te leggen, maar aan de andere kant kan ik het ook makkelijk goed praten (de goede camera is mega geschikt voor mijn blog/insta leven). Toch was ik nog niet echt overtuigd, dus besloot ik samen met di papa op zoek te gaan naar een refurbished telefoon. Goed. Leapp bleek net failliet te zijn, mega sad, dus optie 2 was Marktplaats afstruinen. Op de een of andere manier weet mijn vader altijd de parels overal tussenuit te vinden, dus ook deze keer. Een iPhone 7 plus voor een hele scherpe prijs. Even bellen en ik mocht hem de volgende dag, dinsdag wel ophalen. HAPPY ME!

Dinsdag was ik in de ochtend eerst aan het werk. En daar trof ik weer een heel mooi wondertje aan: de merrie was bevallen! Er stond een heel knap merrie veulentje in stal en dat zorgt er altijd voor dat mijn hart 200 sprongetjes maakt van blijdschap. Baby diertjes zijn toch wel echt mega lief. Kan ik uren naar kijken! Ik werd wel vrij moe wakker op dinsdag, maar goed. Koffie er in, ohnee grapje, koffiezet apparaat is dus stuk #janken. Dus dat werd thee en ontbijt en werken. In de middag ging ik weer eens naar de kapper. Het was tenslotte alweer drie maanden geleden. Voelde enerzijds alsof ik er al een jaar niet was geweest, anderzijds leek het gister nog.. Goed, alleen de puntjes moesten er af (2 hele centimeters) en binnen twintig minuten was ik weer good to go!
In eerste instantie dacht ik wat langer daar te moeten zijn, dus ik had al mijn spullen al mee zodat ik direct door kon naar het station, maar ik kon weer even naar huis. Prima!

Om 18.51 pakte ik de trein naar De Westereen, iets verder dan Buitenpost. Ik had op het station afgesproken voor de iPhone. Super chill, ik betaalde haar via een Tikkie, dus hoefde ik niet met veelte veel geld over straat te lopen! Thanks voor de tip, paps! Ik bekeek de iPhone en was direct verkocht. Als je zou zeggen dat ze m vanmorgen uit de winkel had gehaald, had ik haar bijna geloofd. Ding ziet er super goed uit! Ben dus echt helemaal in mijn nopjes ermee. Moet eerlijk zeggen dat ik de eerste paar uur erg moest wennen aan de grote van de telefoon, maar dat is ook wel logisch. Ik ging namelijk van een iPhone SE naar een iPhone 7 plus!

 

Deze week mocht ik ook werken op woensdag, lekker een beetje extra bijverdienen. Ik werk altijd tot een uur of half 1, dus daarna heb ik nog alle tijd! Ik moet zeggen dat ik wel altijd erg moe ben na het werk en vaak even ga chillen daarna.

Rond een uur of 5 kwam Sab naar mij toe. We gingen culinair doen. We hadden zaterdag asperges gekocht en ik had enorm veel zin in risotto, Sab gelukkig ook ;p dus dat gingen we maken! Risotto met asperges, lekkere wijn en veel knoflook! In het recept stond groene en witte asperges, maar wij gingen dit keer alleen voor de witte. Wat gamba’s erbij doet het denk ik ook heel goed! Tussendoor wilde ik de hele tijd foto’s maken, van mezelf, het eten, van Sab en van ons samen. Die camera jongens.. <3. Sowieso deze telefoon! Zo blij mee.

Haha, donderdag was ook mooi. Ik ging, wederom met Sab, chillen! We gingen naar IKEA. De reden waarom is misschien nog wel het mooist, ik moest nog een deel van Sab d’r cadeau halen maar dat had ze in het begin (gelukkig!) niet door. Toen ik daar eenmaal was moest ik natuurlijk opeens allerlei andere dingen hebben. Maar ik ben een beetje op rantsoen. Zoals jullie vast gemerkt hebben heb ik de afgelopen tijd enorm lekker geshopt (willen jullie nog een shoplog iets zien?)  dus ik moet nu weer even dimmen. Wel kocht ik nieuw bestek, want op de 1 of andere manier is opeens alles verdwenen en mijn huisgenoten weten natuuuuuuurlijk van niks. Echt, zo mega irritant! Oh en tussendoor aten Sab en ik nog een €1 gebakje en een cappuccino bij IKEA. Ik was een beetje dizzy, dus we hadden suiker nodig ;). Na ons IKEA avontuur, uiteindelijk kwam Sab met meer thuis dan ik (gelukkig want team no money) gingen we mijn kamer opruimen. Ja, de lieve schat hielp mij. Waarom? Nou ik kan dus geen overzicht bewaren. Soms is het zo’n bende dat ik niet weet waar ik moet beginnen en dan laat ik het maar gewoon. Ben vast niet de enige die zo is!

Ohja en donderdag avond ging ik ook eindelijk sporten. De eerste training van de week. Ik baalde wel een beetje, want op donderdag pas m’n eerste training vind ik gewoon niet zo top, maar mijn benen deden dus al de hele week mega pijn en ik was moe. Luisteren naar mijn lichaam is iets wat lang niet altijd lukt, maar wel iets waar ik mee bezig ben om dat te verbeteren. De training ging zo-zo. Ik ben toe aan een nieuw trainingsschema. Eigenlijk wil ik al weken naar Breda, maar ja even op en neer is niet zo eenvoudig vanuit Groningen..

Vrijdag ging ik weer naar de markt, iets wat sinds een week of 2-3 in mijn ritueel zit. Groente en fruit is daar zoveel goedkoper! En eigenlijk ook veel lekkerder. Daarnaast fietste ik nog een rondje, 3o km, maar helaas heb ik ook echt pijn in m’n knie. Deze week ga ik naar de fysio. Verder deed ik vrijdag eigenlijk niet heel veel boeiends, haha! Ok, op foto’s maken na dan ;).

Zaterdag heb ik weer gewerkt, knuffelen met het veulen verveelt nooit. Het is ook echt een mega nieuwsgierig aagje en wilt lekker rennen en springen. Mega schattig. Zaterdag middag zou ik naar de gym gaan, maar ik was wederom extreem moe. Hele middag geslapen. Shit happends ;).

Vandaag was de tratlon die ik voor mijn studie moest lopen (ok 1/8), maar ja we weten allemaal hoe het met mijn studie gaat. Toch wilde ik wel even kijken, studiegenoten aanmoedigen en kijken wat er volgend jaar voor mij gepland staat. Ik vind dit soort dingen extreem confronterend, maar het hoort erbij. Helaas na het zwemmen naar huis gegaan in plaats van nog een rondje gefietst, mijn knie deed te veel pijn.. 🙁

2 Reacties

 1. 24 juni 2018 / 19:36

  oooh zo schattig veulentjes! yam voor je nieuwe iphone! Helemaal als die er nog zo goed uitziet!!
  Balen van je benen zeg! niet fijn!

  • Kirsten
   Auteur
   26 juni 2018 / 11:29

   Lief he die kleintjes! Nee ik hoop dat ze snel weer normaal doen (nu weer last van m’n knie…) Hopelijk zit ik weer snel op de fiets!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *