DIARY week 25: leuke week, veel werken en tweede gaatje laten schieten

Maandag – werken & psychosomatische therapeut

Yes! Mijn week begint zoals ik hem het liefst heb; werkend. Ik ga eigenlijk sinds ik mijn racefiets heb op de racefiets naar werk. Veel sneller! Doe ik niet in fietskleding hoor, gewoon in mn werkkleding, op het werk zweet ik me namelijk ook kapot ;). Op het werk had ik een fijne ochtend. Ik leg tegenwoordig mijn telefoon onder werk tijd in de zadelkamer, dus maak niet echt meer foto’s gedurende het werken. Ik werk altijd tot haf 1 – 1 uur en ga dan na het voeren weer naar huis. 🙂

Toen ik thuis kwam moest ik even haasten, want binnen een uur moest ik weer gedoucht, gegeten en al op de fiets zitten naar Jeanique, de psychosomatische therapeut. Hier ging het weer erg goed en hoef nu pas over 3 weken terug te komen. Mega fijn! In de avond ging ik nog naar de gym en na het eten maakte ik deze foto, met extreem goed licht, ik heb namelijk nog lang geen lijntjes op mijn buik 😉 (helaas). De afgelopen tijd dacht ik dat ik eigenlijk geen progressie had gemaakt. Ik had niet bepaald mega gezond gegeten en ook niet zoveel getraind als ik normaal doe. Toen ik deze foto naast de foto plaatste van een maand en twee maanden terug zag ik gelukkig wel verschil. #happyme.

Dinsdag – werken + gaatje laten schieten

In de ochtend was het weer tijd voor werken op stal. Echt, ik kan daar zo onwijs van genieten! Tot dat ik de paarden aan huis heb denk ik dat ik altijd wel parttime op stal blijf werken. Dit is zo goed voor mijn koppie. 🙂

Daarna was het tijd om bij Fris Sieraden in de Folkingestraat mijn tweede gaatje te schieten. Sab ging gelukkig mee. Echt, ik ben dol op die winkel. De laatste tijd merk ik echt dat ik weer leuke dingen wil kopen. Ben opeens weer helemaal bezig met sieraden, mijn kleding, mijn kamer.. Is voor mij echt een teken dat het goed gaat. Na het gaatje schieten gingen we nog even snel foto’s maken voor op Instagram.

En echt goed stil staan kon ik niet vandaag, hahaha!

 In de avond maakte ik dit heerlijke maaltje, recept is te vinden onder de foto op Instagram!

Woensdag – Taart!

Woehoee! Eindelijk was het weer tijd voor een “meeting” met team overwinning. Helaas was Lisa er niet bij, maar de rest wel. We gingen koffie drinken met gebak bij PS Koffie, Thee & Taart. De reden? Sab gaat volgende week voor acht weken op reis en verhuisd daarna voor haar master naar Amsterdam.. Super jammer. We gaven haar een toffe print van Wijck met de plattegrond van Groningen

Donderdag – werken

Weer een dagje werken! Lucky me. Ik weet eigenlijk niet zo heel goed wat ik nog meer op donderdag deed.. Er zijn ook geen foto’s van donderdag.. Ik geloof dat dit niet zo’n boeiende dag was ;p. Op naar vrijdag!

Vrijdag – buiten de deur ontbijten en naar de fysio + in de avond op stap

Vrijdag ochtend was het eindelijk weer tijd om bij te kletsen met Ilse! We ontbeten bij Food Matterz in de Oude Ebbingestraat. Ik had het idee dat zij er nog helemaal niet zo lang zaten. Tot ik de vorige keer vroeg sinds wanneer ze open waren, ergens vorig jaar (volgens mij zei hij september 2017). Nou dan heb je toch iets niet helemaal goed in je marketing gedaan denk ik zo.. Maar het is wel echt een leuke tent met lekker eten! We aten beide de acai bowl. Na het ontbijten sprong ik op de fiets naar Fysiosportief waar Kevin naar mijn knie keek. De schoenplaatjes van mijn klikschoenen zijn links iets veranderd en krijg tape op mijn knie, om de knieschijf iets anders te zetten. Ik heb een paar dagen minder pijn gehad, maar de tape is er weer af en het gaat nu redelijk. Geen idee wat ik met die knie moet :(.

Na de fysio check ging ik naar de sportschool en daarna met Sab naar de markt. Ik kocht wat producten om in de avond pannenkoeken te maken. Marloes ging met haar team op stap en ik mocht aansluiten! Mega gezellig. Daarvoor zat ik nog even met wat mensen van Tandje Hoger op het terras. Helemaal prima was deze vrijdag!

Zaterdag – lunchen & shoppen in Zwolle 

 

Voor het eerst in tijden hoefde ik niet op zaterdag te werken, ik had namelijk vrij gevraagd! Ik ging 3.30 naar huis van het stappen en om half 10 ging de wekker. Een redelijk korte nacht, maar wel met een goed doel! Ik had met Femke in Zwolle afgesproken. Even bijkletsen (want we hadden elkaar heel veel te vertellen) onder het genot van heerlijk eten. We aten bij Bij Hartje en dat was top! Daarna gingen we nog even de stad in en kocht ik de Vans die ik al maanden wil hebben. We sloten af met een ijsje bij Salute en daarna ging ik weer richting het station.

Zondag – werken + naar thth

Laatste dag van de week en tevens ook mijn laatste werkdag van de week, haha. We maakte een van de veulens klaar voor de fotodag van de EDS veiling en verder was het vooral een koude, regenachtige maar prima werkdag. Bij thuiskomst maakte ik mijn kamer schoon en pakte ik mijn tas in om naar thuisthuis te gaan. Wel onder het genot van de Nations Cup die verreden werd in Rotterdam!

 

Wow. Wat een lekkere, maar drukke week. Ik word er blij van en vind het heerlijk om deze week even in Landsmeer te zijn. Volgende week zie je weer wat ik nu allemaal uitspook. Volg je mij ondertussen vast op Instagram? Vind ik gezellig!! Fijne week allemaal! 

Liefs,
Kirsten

Volg mij ook hier:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *