Favorieten van juli 2018

Wow. Ja, de tijd vliegt, dus je kan er maar beter met volle teugen van gaan genieten! Ik deed een aantal leuke dingen deze maand en die wil ik graag via deze blogpost met je delen. Lees je mee?

Oppassen op een heel fijn huis

Ja, dit zal je vast niet ontgaan zijn, haha! Ik zit al vanaf 17 juli in een super fijn huis ergens in het midden van Nederland. Het is een fijne plek en ik vermaak me hier meer dan prima. Sinds mijn zestiende pas ik op huizen waar de paarden bij huis staan, zodat de dieren op hun plek blijven en de eigenaren met een gerust hart op vakantie kunnen. Ik kan best zeggen dat dit altijd hele mooie, fijne en behoorlijk luxe huizen zijn. Je hoort mij dan ook echt niet klagen! Dit vind ik echt de leukste vakantie baan ooit. Het is een heel fijn gevoel dat mensen mij zo vertrouwen en dat ze op deze manier kunnen genieten van hun vakantie. Tegelijkertijd waan ik me vast tien jaar vooruit, als ik hopelijk ook op een dergelijk stulpje woon….

Welcome to the Future

Yasssss! Het festival seizoen is al lang en breed begonnen, maar 21 juli had ik dan ook eindelijk mijn eerste buiten festival van dit jaar. Samen met twee vriendinnen vertrok ik vanuit mijn oppas verblijf naar de achtertuin van mijn ouders. Het was wederom een heerlijk feestje die, uiteraard, veelte snel voorbij vloog. Ik kwam nog een aantal bekenden tegen en dat is natuurlijk altijd leuk! Het was super lekker weer, maar er stond een heerlijk windje waardoor het super goed uit te houden was.

Oh en wat ik dus echt heel tof vind, het is dus best wel “hip” om op festivals oordoppen te dragen! Het is jammer dat het nodig is, maar ik vind het zo fijn dat het normaal is om te dragen. Dat je nieuwe oordoppen op veel festivals kan kopen (ik raak ze helaas nog wel eens kwijt…). Vooral in Groningen zie ik veel mensen met oordoppen lopen, zowel in de stad tijdens het uitgaan als bij feestjes en festivals. Ben ik echt blij mee. Een vriendin van mij heeft een piep in haar oor en dat lijkt mij zo intens vervelend. Ik draag echt altijd oordoppen op feestjes en mag van mezelf niet te dicht bij de boxen staan. Goed horen is enorm waardevol en daar moeten we zuinig op zijn. Dus ga jij ook wel eens naar een leuk feestje/festival waar de muziek kneiters hard staat? Doe aub jezelf (en je ouders) een lol en doe die oordoppen in. Wilde ik toch even gezegd hebben ;).

Werken

Daarnaast was ik gewoon lekker veel aan het werk op stal. Mijn werkgever zat veel in het buitenland en door de super goede prestaties van haar team op het EK had ik de kantine versierd. Wat een top coach!

Afspreken met vriendinnen

Ondertussen was ik ook nog gezellig veel aan het kletsen met vriendinnen. Koffietje daar, stukje taart erbij.. Ik word er mega vrolijk van! En een paar van mijn lieve vriendinnetjes uit Amsterdam kwamen naar mijn oppas adres. Ik ben dol op hun en we hadden en fijne avond, met sushi. <3

Sporten

Verder was ik heerlijk bezig met trainen. Ik probeer nog steeds 5x per week te trainen en mijn lichaam doet het daar erg goed op, dus dat is fijn. Zolang het goed gaat ga ik dit zeker voort zetten!

Bloedmaan

Gister, 27 juli, was er in de avond een bizar mooie maansverduistering te zien. Ik vind de maan, de sterren en het helal echt magisch interessant en wil er graag meer over leren. Het is dat ik niet weet waar de luchtbedden hier liggen, anders was ik onder de sterren hemel gaan slapen. Heb er wel een hele poos naar lopen staren en dat was ook echt magisch.

Verder had ik een lichtelijk dipje qua bloggen, geen idee waarom, maar ik heb het idee dat ik dat dal nu wel weer uit aan het klimmen ben! Heel fijn. Ik heb weer wat meer inspiratie, wil weer meer samenwerken, ben om me heen aan het kijken hoe ik het meer kan uitbreiden en toch langzaam aan wat euro’s er mee kan verdienen! Het is tenslotte mijn bedrijf, dus quitte draaien is op zijn minst wel een fijne bijkomstigheid hahah! Heb je trouwens al de blogpost over de Uzuma Juices gelezen? Nee? Snel even doen.

Liefs,

Kirsten

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *