Fitjourney | VLOG #6 een kijkje bij Personal Training!

Hi allemaal! Een hele goeiemorgen, middag of avond! Vandaag deel ik de vlog van mijn personal training van afgelopen dinsdag.

Sinds 2 maanden ben ik met Shauni aan het trainen en sinds twee weken heb ik nu elke week personal training. Ik vind het ontzettend tof om te zien dat ik aan het afvallen ben en je meer spier definitie in mijn rug ziet. Mijn doel voor nu is blijven genieten van het proces. Af en toe een beetje ongezond eten, veel gezond eten, veel bewegen en ik hoop over een lange tijd een mooi gespierd lichaam te hebben. Ik ga proberen elke week de personal training vast te leggen, zodat jullie een kunnen zien hoe dit in zijn werk gaat bij Shauni en zodat jullie mij zien verbeteren.

Veel kijk plezier!

Ps: mocht je deze video nou leuk vinden, doe dan even het blauwe duimpje omhoog en vergeet je niet te abonneren!

 

handtekening1.1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *