Flashback Friday 10 + 11 Lancering, KVK, Persevent!

Heeeee! Vorige week liep het een beetje in de soep en had ik ook niet perse het gevoel dat het een super leuke week was. Terwijl het juíst mijn bedoeling is om in een “voor mijn gevoel mindere week” de positieve kanten te belichten. Lukte niet echt, dus ik wil vanaf nu toch maar weer elke dag even opschrijven wat ik leuk vond. Kan ik het beter onthouden en wordt het niet zo overschaduwd door andere dingen! Ik leefde een beetje in een roes voor mijn gevoel, dus helemaal Pietje precies weet ik het niet meer. Toch wil ik het jullie (en vooral mezelf) niet onthouden en gooi ik hem toch lekker online! Dit keer twee weken bij elkaar samengevoegd. Lees je mee?

Nummer 10:

Manueel therapeut

Het was weer tijd om gekraakt te worden. Zoals ik al beschreef heb ik nog steeds veel last van mijn benen en heb ik nu een afspraak gemaakt bij een andere therapeut; een psychosomatische therapeut. Ik ben mega benieuwd. Aanstaande maandag ga ik er heen, dus daarna vertel ik jullie meer!

Trainen

Ik zat veel op de fiets, knalde er uiteindelijk 150 km uit en dat was fijn! Ik ging maar 1x naar de sportschool en daar baal ik wel een beetje van. Ik ga van de week even mijn doelen weer scherp zetten en weer hard aan de slag. Hoe ik dit aanpak laat ik binnenkort wel weten!

Sauna

Zaterdag stond er een heerlijk dagje met vriendinnen uit Amsterdam op de planning. We gingen naar Thermen Bussloo en hebben daar een onwijs fijne dag gehad! We hadden een arrangement met gebak, lunch buffet en een behandeling. Een en al genieten! Ik ben echt dol op de sauna dus ik was blij dat ik er weer eens heen ging.

 

Veel werken

Ik heb deze week drie keer gewerkt en dat was super fijn. Het veulen groeit goed en ik merk dat het mijn hoofd goed doet om werk te doen waar ik niet te moeilijk over na moet denken. Wel merk ik dat ik echt even moet wennen aan het meer werken. Ik merk dat ik weer even wat sneller moe ben. Op zich niet heel raar en erg, maar ik vind het wel moeilijk om hier aan toe te geven. Op het werk is het gezellig en dat werkt natuurlijk altijd goed!

Lancering Babe you got this – Het Werkboek

Woensdag was de lancering van Babe you got this – Het Werkboek en dat was leuk! Op zich vond ik de lancering in eerste instantie niet mega bijzonder (de bus stond er, de meiden waren er en je kon het boek + de trui kopen) maar toen ik eenmaal in gesprek kwam met de meiden en aan het netwerken was vond ik het tof! Ik ben uitgenodigd voor een netwerk ontbijt in mei en werd ook nog eens herkend! Mega leuk, maar wel een beetje gek. Ik vond het leuk om de meiden te ontmoeten!

Ontbijten buiten de deur

Na de lancering ging ik met Ilse ontbijten bij Feel Good. Het was lekker, maar voor de €7,50 vonden we het broodje heel karig belegd. Dat was voor hun verbouwing wel anders! Ach, het was gezellig en ook wel lekker, maar het viel me echt op ;).

 

Nummer 11:

Afspraak KVK

Yes! De afspraak stond al een maand, maar maandag was het eindelijk zover! Ik had er misschien wat meer van verwacht, maar toch vind ik het een hele mijlpaal. Vier handtekeningen gezet en €50 armer liep ik de deur weer uit, maar de blog staat nu wel ingeschreven en dat vind ik mega tof! Dit ging ik vieren met taart bij Spaak, samen met Lisa en Sabine. Oeps, drie keer taart in drie dagen. Moet echt even anders de komende tijd ;).

Gezelligheid 

Ik ging uit eten met m’n oude commissie, mega gezellig en onwijs lekker eten! We aten bij Boccacio in de Steenstilstraat, Groningen. Aanrader! In de middag lag ik met Sab 4,5 uur in het Noorderplantsoen. Wat is dat toch altijd chill. Ik kwam Joanne nog tegen, een vriendinnetje van m’n huidige commissie.

 

Werken

Deze week werk ik vier keer. Eigenlijk voor het mooie net 1 dag te veel, dus ik ga proberen gewoon weer drie dagen te werken. Met uitzondering als het natuurlijk beter uit komt om een dag extra te komen. Mijn lijf is echt nog aan het herstellen en dat vind ik lastiger dan ik had verwacht.

Eerste pers event

Donderdag ging ik een retourtje Amsterdam. Ik had namelijk mijn aller eerste echte pers event en dat vond ik mega leuk! Het was in het Scheepvaartmuseum, een onwijs mooie locatie. Het was leuk om de mensen van Vichy en La Roche-Posay te ontmoeten en de informatie te horen over de (nieuwe) producten. Achteraf kregen we een goodiebag mee en ik ga de producten snel uit proberen. Jullie horen hier zeker nog van. Als het niet op de blog is, dan zeker op Instagram!

Verliefd op Amsterdam 

Pers pakketje ontvangen

Sinds lange tijd mocht ik weer een pers pakketje ontvangen en dat vond ik mega leuk! Het is een kookboek gericht op gezond eten. Binnenkort komt hier een review van online, nog even wachten!

 

Ik kocht laatst een nieuwe Oakley Jawbreaker en ben er mega verliefd op! Deze week ging ik ook voor het eerst alleen verder dan 50 km op de fiets, ik trapte namelijk 75 km in mijn eentje! Was heerlijk.

 

Zo, dat was het weekje wel weer! Tot volgende week. 

Liefs,

Kirsten

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *