Flashback Friday #3

Genieten van de kleine dingen, we zouden het allemaal wel wat meer mogen doen. Nu ik een burn-out heb probeer ik steeds bewuster te worden van mijn gevoel. Waarom voel ik mij happy? Of waarom juist niet? Wat zuigt energie en wat geeft energie? De leuke dingen vergeten we vaak en de minder leuke dingen kunnen we zo tevoorschijn halen.. Zonde! Want hoe mooi is het als we het andersom doen! In deze categorie probeer ik de leuke dingen van de afgelopen week op te sommen. Hierdoor sta ik weer even stil bij dat ene leuke moment en geniet ik nog een keer. Deze keer is het even van twee weken bij elkaar.

Ochtendje werken

Het was weer tijd om op stal te werken! De plek waar ik me altijd mezelf voel en waar ik tot rust kom. Al sinds mijn dertiende werk ik in de weekenden op stal en dat vind ik heerlijk. Ik ben heerlijk buiten, kan mijn energie kwijt en ondertussen ben ik bezig met de paarden. Ik hou van die beesten en ze bezorgen mij veel rust. Mijn zaterdag ochtend op stal is me altijd behoorlijk heilig, ondanks dat het lichamelijk kneiter hard werken is, is het ook gewoon genieten. Fulltime op stal werken is niet meer hetgeen wat mij gelukkig maakt, maar parttime zeker. Ik mis het echt als ik een weekend niet kan.

Leuke meeting 

De zaterdag middag sloot ik af met een leuke zakelijke meeting! Ik ga nog een merk promoten en dat vind ik zo gaaf. Ik vind het altijd een hele eer als ik voor samenwerkingen word gevraagd. Volgende maand vertel ik je er meer over!

Kraamvisite

Eind januari is mijn nicht bevallen van een tweede kindje en het was vorige week donderdag de hoogste tijd om de kleine te ontmoeten! Wat een klein schatje! Ik weet al een aantal jaar dat ik later heel graag moeder wil worden en ik liep vroeger altijd naar de baby afdeling in de HEMA. Ik ben dol op die kleine, schattige kleertjes. Samen met mijn nicht, de hond en de baby gingen we haar broer ophalen bij de kdv. De oudste is nu twee (als ik t goed heb) en ook echt een lief klein boefje!

Op bezoek bij de HAB

Op dezelfde dag als dat ik op kraamvisite ging, ging ik ook op bezoek bij Health Advies Breda! Het is tijd om nu echt wat aan mijn voeding te doen en ik wil het niet langer alleen doen. Eerder deze week kwam

Trainingsweekendje in Twente 

Afgelopen weekend ging ik samen met een vriendin trainen in het mooie Twente! We hadden prachtig weer en hebben heerlijk gefietst. Gister kwam de PLOG hierover online.

Heerlijke lasagne 

Al tijden heb ik enorm veel zin in lasagne, maar om het voor 1 persoon te maken vind ik vaak te veel gedoe. Een tijd terug kocht ik een kleine, ronde ovenschaal en daar maakte ik deze week lasagne in. De lasagne maakte ik volgens een recept van de Flair welke ik online vond.

De vele medailles op de Olympische Spelen

Ik ben dol op de Olympische Spelen en dat schuif ik niet onder stoelen of banken en dat weet je als je mij op Instagram (@Lifeofkirstennl) volgt. Ik ben onwijs fan van de sporters en vind het prachtig om hun telkens weer te zien presteren, ik geniet daar echt van. Elke keer als er weer een medaille gewonnen wordt of als er een andere goede prestatie neer wordt gezet krijg ik tranen in mijn ogen. Sport doet echt iets met mij. Wist je bijvoorbeeld dat ik vroeger altijd topsporter heb willen zijn (en stiekem nog steeds wel ;))?

Hoe was jouw week? Let me know!

Liefs,

Kirsten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *