Flashback Friday #4 – Even een weekje ontspannen op de boerderij!

Goeiemorgen! Het is alweer tijd voor de vierde editie van Flashback Friday! Ja, ik weet dat het nu zaterdag is, maar er ging even iets mis in mijn planning. Kan gebeuren, toch!? Wat gaat de tijd snel he? Ik ben hier al vijf weken mee bezig en ik vind het leuk. Ik hoop dat jij het ook leuk vindt ;). De afgelopen week was héerlijk en dat is misschien nog wel een understatement. Ik neem je mee naar mijn hoogte punten van vorige week. Lees je mee?

Twee keer per jaar pas ik op mijn droomhuis omdat de eigenaren dan op vakantie gaan. Deze weken staan altijd gelijk aan ultiem genieten. Ze hebben niet alleen een prachtig en fijn huis, maar ook negen paarden aan huis, twee honden, een kat, een open haard, een bubbelbad en ja zo kan ik nog wel even door gaan.

Chillen voor de open haard 

Het aansteken van de haard gaat steeds beter en dat is maar goed ook, want wow. Ik geniet hier zo intens van! Ik kan uren naar het vuur staren. Het knetterende geluid maakt me rustig en het wapperende vuur zorgen ervoor dat ik nergens anders naar wil kijken. Het is natuurlijk ook gewoon heerlijk warm en het geeft enorm veel sfeer. De open haard is toch wel een van de dingen die ik vanaf zondag in mijn studentenkamertje ga missen!

Knuffelen met de honden

Ik ben gek op honden en vind het heerlijk om met ze te knuffelen. Gelukkig houden deze honden ook enorm van knuffelen, haha! Vooral in de avond, voor de warme open haard… Buiten lopen was afgelopen week iets minder leuk door de enorm koude wind, maar ach. Dat hoort er ook bij!

Het bubbelbad 

Vroeger kon ik nooit zo van een bad genieten, maar nu? Ik vind het heeeeerlijk! Ik gooi er wat ontspannende aroma’s van Kneipp in en ik lig een half uur voor pampus. Meestal zet ik een rust gevende playlist op Spotify op, of zet ik een inspirerende podcast aan. Bubbels aan en relaxen maar. Om vervolgens daarna in mijn chill outfitje voor de haard te liggen.. Ohhh wat ga ik dit missen :).

Lekker op stal bezig zijn

Ik hou van buiten zijn en ik hou er helemaal van als ik lekker op stal bezig kan zijn. Thermo kleding aan, dikke jas aan en gaan met die banaan! Lekker met de paarden bezig zijn en zorgen dat ze lekker te eten hebben. Ik geniet ervan!

Veel groente

Ik heb de afgelopen week enorm veel groente gegeten en dat was heerlijk! Ik schreef eerder deze week al dat ik minder vlees wil gaan eten en dat is al aardig gelukt deze week! Eet jij ook minder vlees?

Bloggen

De afgelopen week heb ik lekker veel geblogd en dat maakt mij ook heel blij! De blog wordt steeds beter bezocht en dat zorgt voor allerlei happy feelings! Het is zo leuk dat mijn harde werk en doorzettingsvermogen word beloond. Kopje verse gember thee erbij en tikken maar! Heel erg bedankt allemaal dat jullie telkens gezellig langs komen op de blog!

 

Wat waren jouw favorieten afgelopen week? Let me know! Mijn week zit er hier bijna op. Vanavond komen ze thuis en morgen ga ik naar de Bike Motion in Utrecht. Zie ik je daar?

 

Liefs,
Kirsten

2 Reacties

 1. 7 maart 2018 / 12:10

  oooh heerlijk een openhaard! zulke lekkere warmte! lekker zo’n bubbelbad! Wat leuk dat je blog steeds beter gaat lopen!
  Jammer dat we elkaar zijn misgelopen op bike motion!

  • Kirsten
   Auteur
   7 maart 2018 / 13:27

   Ja ik mis de haard nu al enorm! Wie weet een volgende keer ;).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *