Flashback Friday #5 Lentekriebels!

Yes! Het is weer vrijdag, of zoals ik op Instagram vaak zeg #Friyay! Vrijdag voelt altijd aan als een feestje. Niet dat ik veel feestelijke dingen heb gedaan de laatste tijd, maar toch voelt het zo. Ik hou van vrijdag. Vrijdag is ook de dag dat ik mijn flashback momentjes met jullie deel. Het gaat steeds meer in mijn systeem zitten en dat vind ik mega leuk! Lees je mee naar mijn leuke momenten van afgelopen week?

 

Lentekriebels op maandag

Nadat het vorige week zo enorm koud was, voelde het maandag aan als lente. Het zonnetje scheen en ik zat eindelijk weer op mijn racefiets. Me likey! Ik trapte een uurtje door het Groningseplatteland en genoot vol op. Volgende week wil ik een blogpost maken over het wielrennen en de druk die ik van mijn schouders af probeer te halen. To be continued ;). Ik reed trouwens in mijn nieuwe Bodhi shirt en dat was fantastisch! Zeker haar prijskaartje waard. Veerle Goossens verkoopt dit vest in haar webshop!

 

Back to blonde and shorter!

Al een tijdje liep ik rond met het idee dat ik naar de kapper moest. Ik denk dat ik al zo’n vijf maanden niet naar de kapper was geweest. Mijn haar hing er futloos bij en ik was mijn winter kleur meer dan zat. Tijd voor highlights! Eerst ging de schaar erin. Ik vond dat ze het best snel deed en was even bang voor dezelfde fout als de vorige keer: scheven lokken.. Gelukkig was dit keer alles geknipt zoals ik dat wilde! Vervolgens ging de pot verf er nog in. Ik was (helaas) even vergeten dat er een verschil is tussen highlights heel en half. Of naja, niet het verschil, maar wel dat de optie er is. Dus ik ging voor heel. Terwijl er steeds meer folie in mijn haar kwam vroeg ik mij steeds meer af hoe hoog de rekening zou zijn. Ik ben onwijs blij met het resultaat, maar vind het wel echt meer dan belachelijk dat ik bij een rekening van bijna 100 euro mijn verse muntthee niet gratis krijg. Gewone thee en koffie wel, maar verse munt thee niet. Drie straten verderop is de markt waar ze een heel bosje voor 1 euro kan scoren. Echt, ik kan daar niet bij met mijn hoofd!

Verder kon ik ook eindelijk mijn nieuwe Brunotti jas ophalen bij Spaak! Ik zit sindskort de Promotie commissie van de wielervereniging. Een jas als deze kan dan natuurlijk niet ontbreken ;).

Goed gesprek #bijdepsycholoog.

Het was weer tijd voor mijn gesprek bij de psycholoog. En dat ging goed! Ik was die dag ook echt vrolijk en had veel energie. Was heerlijk. We hebben wat dingen op een rijtje gezet en daar ga ik mee aan de slag. Ik ben echt zo blij dat ik de keuze weer heb gemaakt om terug te gaan naar een psycholoog.

Toffe sollicitatie!

Woensdag had ik een leuk sollicitatie gesprek. Ik moet nog even wat dingen doen en dan is het afwachten of ik het word. Het zou een leuke bijbaan zijn waar ik veel kan leren. Na de sollicitatie was ik wel echt compleet gesloopt en kon ik alleen nog aan slapen denken.. In de middag zou ik gaan fietsen, maar ik kon echt niet meer. Dan maar even niet hoor ;).

 

Gezelligheid met mijn familie

Woensdag avond pakte ik de trein naar Amsterdam! Het was tijd voor een paar dagen thuisthuis. Donderdag ging ik lekker lunchen met mijn broer bij Loetje aan het IJ, daarna dronk ik met mezelf cappucino’s bij Magnza Plaza (in de kelder bij Sissy Boy!) en in de avond at ik tapas met di Padre! Na de tapas dronken we heerlijke chocolademelk met slagroom op het station. How i love my life!

Verder stond deze week in het teken van #deweekzondervlees. Het is mij niet compleet gelukt, ik heb net een kip tortilla op en tijdens de tapas heb ik wat vlees gegeten. Maar weet je? Ik wil dat vega eten mijn nieuwe gewoonte word. Ik heb 1 keer vlees gegeten en had direct weer enorme buikpijn. Voor mij is het duidelijk dat ik mijn vlees consumptie echt moet verlagen en het alleen ga eten als ik er echt zin in heb, bij speciale gelegenheden en niet meer iets wekelijks. Vis at ik al bijna niet meer, maar ook dat wil ik blijven verlagen. Ik blijf een flexitariër, maar wel een die meer vegetariër is dan flex. Verder vind ik het fijn om er bewust mee bezig te zijn. Zo knapt mijn lichaam steeds meer op en help ik het milieu ook een beetje. Win win wat mij betreft!

 

Hoe was jouw week?

Liefs,

Kirsten

 

 

2 Reacties

 1. 11 maart 2018 / 20:55

  lekker he zo’n eerste ritje met weer lekker weer (na die vries kou!)
  oooh wat jammer dat je zoveel betaald bij een kapper en er een munt thee dan nog niet af kan.. Bij ons in de buurt (in het dorp) is dat de normaalste zaak van de wereld. ooooh wat spannend een sollicitatie!

  • Kirsten
   Auteur
   12 maart 2018 / 10:26

   Ja ik heb echt zoveel zin in het voorjaar! Lekker in korte broek op de fiets… 🙂 Ik snap dat ook echt niet, vraag me dan echt af waar je als zaak mee bezig bent haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *