Flashback Friday #6 Fijne week!

 

Woehoe! Het is weer Flashback Friday! Ik hou van vrijdagen. Het weekend voor de deur, iedereen lijkt een stuk vrolijker en mijn blogpost met al mijn leuke momenten van de afgelopen week komen online. Deze week had ik gelukkig een stuk meer vrolijke dagen. Hopelijk ga ik langzaam aan weer vooruit. Al had ik deze week wel weer enorm veel pijn in mijn benen.. Maar goed. In deze rubriek praat ik over al mijn vrolijke momenten van de afgelopen week zodat ik niet in het negatieve blijf hangen! Lees je mee? De week was fijn!

Met moeders naar Loods5!

Kennen jullie Loods5? Het is een enorm leuke, grote woonwinkel met allerlei prachtige spullen. Niet echt student budget proof (voor mij dan), maar ik doe er altijd veel inspiratie op. Volgens mij zijn het allemaal “kleine” ondernemers die daar een aantal m2 huren en dan dus hun spullen verkopen. Ik heb onwijs veel leuke spullen gezien en riep de hele tijd “oooooooh dit wil ik ook wel!” haaha ;). Ik ben ineens helemaal gek op groen! Donker, maar ook licht groen. Ik vind het hee chique, net als donkerblauw en bordeaux rood. Helemaal gecombineerd met goud. Ik liep dus een heerlijk rondje met moeders door deze winkel, kocht een paar kaarten en een gouden ananas! Deze kan je zien in de blogpost waarin ik mijn studentenkamer aan jullie laat zien. Oh en als ik het geld en de ruimte had, dan nam ik die bank en een aantal planten direct mee! Ze hebben de bank ook in een stoel, waar ik dus ook helemaal verliefd op werd. Helaas, geen ruimte in mijn 16m2 voor zoiets moois.. ūüôĀ ¬†Toen we uit gekeken waren dronken we nog een kop thee/koffie en nam ik nog een stukje appeltaart. Helaas niet de allerlekkerste..

Veulentje op stal!

Zaterdag kon ik eindelijk weer werken op stal. Ik werk eigenlijk elke week op zaterdag of zondag bij Monique Peutz op stal. Inmiddels werk ik er al bijna drie jaar, oke ik heb een half jaar niet kunnen werken door m’n schouder, en dat doe ik nog steeds met veel plezier! De lente komt er weer aan, dus de veulens worden ook weer geboren! Super leuk. Bermeta heeft een merrie veulen van Revolution gekregen. Fun fact: twee jaar terug was ik als enige bij Bermeta haar bevalling!

Wandelen door het Plantsoen

We hadden heerlijk weer afgelopen week en daar genoot ik zeker van! Ik ging een rondje door het Noorderplantsoen wandelen en kwam mijn oude huisgenoot Shauni nog tegen. We hebben even gekletst bij Anat en liepen daarna weer naar huis. Het was mijn eerste keer bij Anat, maar het was een iets wat gekke ervaring, haha.

Ik at echt onwijs lekkere dingen waar deze smoothie er een van was! Binnenkort deel ik van de andere dingen nog het recept op de blog. Ik ben echt dol op (groen) smoothies en eet deze graag als het weer warmer wordt buiten. Ik heb inmiddels een iets aangepast schema van de HAB gekregen, met meer opties voor vegetarische dingen. Ook heb ik vanaf nu een trainingsschema vanuit de HAB! Ik moet van Debra burpees gaan doen… En als ik ergens een hekel aan heb?! Ach, burpees vinden mij ook niet aardig ;p.

 

Met vriendinnetje en oud commissiegenoot Sabine ging ik bijkletsen bij Feel Good! Dit is echt een van mij favoriete plekjes in Groningen. Ze hebben het pas verbouwd en ik moest echt even een kijkje nemen. ¬†Binnenkort wil ik hier foto’s maken voor een uitgebreider artikel. We aten heerlijke worteltjestaart met een lemon cheese laag bovenop en dronken er een kokos espresso smoothie bij. Beide onwijs lekker! Was heel gezellig.

 

 

 

Ik kocht tulpen voor mezelf en sloot een abonnement af bij Swapfiets! Mega volwassen, vinden jullie ook niet? Ik ben dol op bloemen maar vergeet het vaak te kopen. En een maand geleden werd mijn fiets gestolen voor ons huis, dus het was tijd voor een nieuwe! Als je even geen fiets hebt merk je pas hoeveel je doet met een fiets. Niet normaal! Ik ben blij dat ik weer mobiel ben.

 

Verder kocht ik vorige week nog een nieuw boek: De edele kunst van Not giving a fuck. Ik ben nu bij hoofdstuk drie en vind het een enorm leuk boek. Binnenkort vertel ik je er meer over. Eerst even verder lezen ;).

 

Hoe was jouw week? Heb je leuke dingen gedaan? Nieuwe mensen ontmoet of lekker veel me time gepakt? Hoe gaat het met je studie? Tell me! Ik heb zin in een nieuwe week. Volgende week ben ik grotendeels bij mijn ouders en ga ik weer afspreken met vriendinnen die in Amsterdam wonen. Zin in! 

Liefs,

Kirsten

2 Reacties

 1. 20 maart 2018 / 22:28

  Loods 5 is zo tof! oeeee veulentjes, zoo leuk!! ooh burpees verschrikkelijk haha! Ben benieuwd naar het boek!

  • Kirsten
   Auteur
   21 maart 2018 / 15:13

   Ja ik ben ook altijd dol op Loods5! Al ben ik daarna altijd wel erg moe van alle indrukken en lampen en de warmte, haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *