Flashback Friday #8 Eindelijk weer eens pijnvrij op de fiets!

Hee! Het is alweer vrijdag, dit keer zelfs Goede vrijdag. De dag waarop het centrum van Groningen vol loopt met Duitsers die bloemen komen kopen. Ik heb een super leuke week gehad en ga je daar vandaag over bijpraten. Lees je mee?

Vrijdag avond kwam ik weer thuis van een weekje bij mijn ouders. Ik had een hele leuke en gezellige week bij mijn ouders, maar was ook wel weer toe aan mijn eigen plek. Ik was behoorlijk moe toen ik in Groningen aan kwam, maar voordat ik ging slapen ruimde ik de bende op die ik de week er voor had laten staan, oeps. Hoop toch dat ik ooit ga leren om direct mijn zooi op te ruimen, haha!

Zaterdag deed ik overdag heerlijk rustig aan, wasjes draaien, slapen, lezen en de rest weet ik niet meer, haha! In de avond hadden huisgenootjes opeens allemaal chille dingen gemaakt. Een kwam met home made tirimisu aan en de ander met vegan bananenbrood. Mega chill! En opeens had ik enorme zin om op stap te gaan. Niet veel later hees ik mij in een jurkje en ging ik op boevenpad met het huis! Als ik op stap ga zeg ik altijd dat ik op boevenpad ben, haha. Ik was al bijna een jaar niet in een kroeg geweest en had het echt enorm naar mijn zin. Ik kwam nog andere vriendinnen tegen die inauguratie hadden van hun nieuwe dispuutsgenoten. Ik kwam zeven uur in de ochtend weer thuis. Avondje stappen was dus wel goed geslaagd, haha!

 

Maandag was een drukke, maar leuke dag. Eerst moest ik even naar de dokter want ik had een blaasontsteking. Daarna ging ik bij P.S. Koffie, thee & taart lunchen met Ilse. We aten onwijs lekker en ik maakte meteen foto’s voor mijn hotspot artikel! Na het lunchen ging ik naar de fysio. Ik vertelde Sam over mijn intense pijn in mijn benen die uit mijn rug komt. Sam ging mijn onderrug en bilspieren masseren en dat zorgde er voor dat ik de volgende dag eindelijk weer pijnvrij kon lopen! Super chill. In de avond at ik gezellig met Sabine. Sab is mijn oude commissiegenootje waar ik vorig jaar de almanak mee heb gemaakt!

 

 

Maandag avond kreeg ik een appje van het werk of ik dinsdag kon komen werken. Ik had geen afspraken staan dus dat kon zeker! Het was gezellig op het werk en we hadden gelukkig mooi weer. Het veulentje kon mooi voor het eerst met haar moeder de wei op. Dat blijft altijd een prachtig gezicht om te zien. Na het werk ging ik nog paardrijden, oh wat mis ik dat toch. Heel fijn als ik dat af en toe op t werk kan doen!

Dinsdag avond ging ik voor het eerst sinds tijden naar Yoga! Ik besloot naar Open Yoga te gaan nadat deze best vaak werd aangeraden op Instagram. Ik ging naar een les van Intro2Yoga en dat beviel super goed! Ik merkte aan alles dat mijn rug helemaal op spanning stond. Het was een hele fijne manier om alles te laten ontspannen. Mijn plan is zeker om volgende week weer naar yoga te gaan.

Dinsdag kwam mijn MyProtein bestelling binnen! Ik kocht onder andere deze onwijs fijne broek en top. Oh en zo ziet mijn buik er momenteel uit ;). Ik heb wel het idee dat ik nog steeds aan het afvallen ben, dus dat is mega fijn. 12 april wil ik weer naar Breda gaan om te kijken hoe ik er nu echt voor sta.

Donderdag ging ik naar de manueel therapeut. Hier werd ik heerlijk gekraakt en dat was echt mega fijn! Ik zat ook echt enorm vast. Daarnaast is er ook echt wel meer aan de hand, iets wat ik zelf ook wel echt door had. Ik moest een test invullen en als iemand een klein beetje een probleem heeft, komt hier 40% uit. Bij mij kwam er 73% uit. Het waren vragen als “heb je wel eens paniekaanvallen?” “Knars je veel in je slaap?” “Ben je snel emotioneel?” Volgende week word ik weer gemasseerd en dan gaan we weer verder kijken. Ik heb een een sociaal, psychisch en fysiek probleem. Het is mega leerzaam en erg fijn dat de puzzelstukjes nu langzaam op zijn plek vallen ;).

Na de manueel therapeut had ik een gesprek op school wat super fijn was. Ik ga proberen volgend blok weer een vak te volgen. Dit is namelijk een vak van vorig jaar en anders moet ik die volgend jaar bovenop alle andere dingen doen. Als het niet lukt, dan is dat jammer, maar ik wil het wel proberen. Verder had ik een tof idee voor een afstudeerstage en mijn slb’er was ook enthousiast. Ik ga dit de komende tijd even goed uitzoeken en dan weer met hem om de tafel om te kijken wat er allemaal mogelijk is.

  

Toen het gesprek afgelopen was sprong ik thuis in mijn fietskleding en vond ik het tijd voor een rustig rondje op de fiets! En weetje? Ik had eindelijk geen pijn meer!!! Zo onwijs fijn!

Gisteravond hadden we ook nog vergadering met de Promotiecommissie van Tandje Hoger. Daarvoor ging ik gezellig eten met Joanne. We aten groene curry met vegan kipstuckjes van Vivera.

 

En laten we eindigen met mijn favoriete foto van deze week ;). Ondanks de antibiotica van de blaasontsteking had ik een fijne week! Ik ga zo naar stal, lekker paardrijden en vanmiddag even naar de zonnebank. Misschien vanavond nog naar de sportschool, maar als t niet gebeurt is dat ook even prima. Morgen weer aan het werk en daarna naar mijn ouders!

 

Hoe was jouw week? Heb je het leuk gehad? Wat waren je favoriete momenten deze week? Schrijf ze eens voor jezelf op. Het is zonde als je ze vergeet in de drukte van de week! Ik wil je een fijn weekend wensen, geniet van het extra lange weekend met je vrienden en/of familie! 

Liefs,

Kirsten

2 Reacties

 1. 2 april 2018 / 21:49

  oh bah blaasontstekingen zijn zo vervelend! wat fijn dat je fysio je zo geholpen heeft. OOOOOH veulentjes! Zo leuk!!! wat interessant zo’n manueel therapeut, fijn dat alles zo een beetje op zijn plek valt!

  • Kirsten
   Auteur
   4 april 2018 / 13:05

   Dankjewel Judith! Gelukkig is de blaasontsteking weer voorbij. Haha ja veulentjes zijn altijd leuk he ;). Over een paar maandjes komt er nog 1. Volgend jaar weer 4 :).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *