Flashback Friday #9 Geitjes knuffelen

Hee! Weer een week voorbij en ik zal maar meteen zeggen dat ik deze week niet echt in mijn flow kwam. Ik ben de hele tijd kwijt welke dag het nou precies is en daardoor ging mijn blog schema helemaal in de war. Maar dat wilt niet zeggen dat het geen leuke week was. Ik deed namelijk super veel leuke dingen en daar ga ik je nú meer over vertellen! Lees dus snel verder.

Geitjes knuffelen

Ik ging op eerste Paasdag met mijn moeder naar de Geitenboerderij in het Amsterdamsebos. Ik ben gek op geitjes en hier mag je met de lammetjes knuffelen. En zeg nou zelf, er is toch (bijna) niks leukers dan knuffelen met lammetjes!? Ze hebben daar ook een winkel met allerlei producten die gemaakt worden met geitenmelk. Mama kocht heerlijke geitenkaas, onder andere eentje met tijn en zongedroogde tomaat en die was fantastisch. Ik at deze op mijn tosti en de volgende keer als ik er weer ben neem ik weer een stuk mee! Verder at ik er de lekkerste appeltaart + slagroom sinds tijden en genoot ik van de gezelligheid met m’n moeder.

  De harde kern van Mannheim!

Euro Hockey League

M’n broer was 20 maart jarig en daarom ging ik samen met hem naar EHL! We moesten er wel helemaal voor naar 010, maar dat had ik er deze keer wel voor over. Het weer leek in eerste instantie niet zo lekker, maar we konden daar gelukkig droog zitten. Het was echt een super gezellige dag samen met m’n broer! Toen we naar huis gingen was ik wel echt helemaal gesloopt.

Volgen jullie Joanne al op Instagram? @Ontbijtjezondereitje

47 km fietsen

Dinsdag ochtend nam ik de trein weer naar Groningen. In de middag ging ik gezellig met Joanne fietsen. Zonder dat ik het echt door had reden we toch mooi 47 km. Op de terug weg hadden we behoorlijk wat wind tegen dus achteraf voelde ik mijn benen wel zeuren.. Het was super gezellig en ik ben blij dat ik weer lekker kan fietsen. In de avond ging ik weer naar yoga en dat was ook fijn!

Ik ben echt rete benieuwd hoe ik er straks uit zie als mijn vetpercentage rond de 15% zit…. Dat is nog een hele lange weg, maar ik zie mezelf steeds veranderen en dat is heel leuk! Ik ga binnenkort weer naar de HAB!

Veel sporten

Naast de 47 kilometer en de yoga op dinsdag sportte ik best veel. Het is donderdag en ik zit al op m’n vierde workout. Vandaag ben ik aan het werk op stal, wat ook gelijk staat aan een zware workout en in de middag ga ik met Ilse fietsen. Gelukkig wordt het lekker weer dit weekend, wat gelijk staat aan nog meer fietsen hahah! Sporten maakt mij echt heel vrolijk en zorgt voor rust in mijn hoofd. Rustdagen vind ik dan ook echt extreem lastig, maar horen er ook bij.

Weer naar school

Yes! Ik heb besloten om weer college te gaan volgen. Ik schreef er gister al over, dus ga dat nu niet heel uitgebreid doen. Maar ik ben hier heel blij mee, maar ook wel een beetje bang voor. De eerste stap ga ik zetten en ik denk dat het wel goed komt. Eerst nog 3 weken routine creëren en dan ben ik er vast helemaal klaar voor.

Werken

Werken maakt mij ook altijd super blij. Helemaal als het mooi weer is, haha! Vandaag ben ik lekker aan het werk en morgen ben ik ook aan t werk. Heerlijk om veel op stal bezig te zijn.

 

Lekker eten

Ik zit weer helemaal in de flow met lekker en gezond eten en daar ben ik giga blij mee. Dit at ik eerder deze week, echt een aanrader! Gisteravond at ik met Lisa bij Spaak wat ook mega chill, maar niet vega was. Ook niet heel erg voor een keer ;). Ik ben trouwens behoorlijk vaak bij Spaak te vinden, omdat ik het gewoon een super leuke en gezellige plek vind. Ik denk dat ik hier binnenkort maar een hotspot artikel aan ga wijden!

Wat waren jouw favoriete momenten van afgelopen week? Ik ben benieuwd. Bedankt voor het lezen! 

Liefs,

Kirsten

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *