Flashback Friday – wat vond ik leuk afgelopen week? #1

Genieten van de kleine dingen, we zouden het allemaal wel wat meer mogen doen. Nu ik een burn-out heb probeer ik steeds bewuster te worden van mijn gevoel. Waarom voel ik mij happy? Of waarom juist niet? Wat zuigt energie en wat geeft energie? De leuke dingen vergeten we vaak en de minder leuke dingen kunnen we zo tevoorschijn halen.. Zonde! Want hoe mooi is het als we het andersom doen! In deze categorie probeer ik de leuke dingen van de afgelopen week op te sommen. Hierdoor sta ik weer even stil bij dat ene leuke moment en geniet ik nog een keer.

Bikefitting bij Fysiosportief

Vorige week had ik een bikefitting wat super fijn was. Fietsen wordt hierdoor echt nog veel leuker. Ik schreef er eerder deze al een blogpost over. Echt, ik raad het iedereen aan!

M’n ouders waren in Groningen!

Met stipt op 1, mijn ouders waren gezellig een weekendje in Groningen. Elke drie maanden logeren ze een nacht in Groningen en dat is altijd enorm gezellig. We eten veel buiten de deur, gaan wat winkelen, kletsen en genieten van de gezelligheid. Dit soort weekendjes koester ik altijd enorm. Ik ben enorm blij met de hechte band die ik met mijn ouders heb.

Nieuwe vrijetijd kleding

Met mijn ouders had ik al een hele leuke broek gekocht, maar maandag besloot ik alleen nog even de stad in te gaan. Ik heb super fijn gescoord in de sale. Ik ben momenteel alleen nog op zoek naar meer fijne broeken. Hopelijk zit er straks bij de sale van Scotch and Soda nog wat bij. Ik was altijd al enorm gek op dat merk, maar sinds ik de broek heb gekocht wil ik niet anders meer, haha.

 

 

Tandje Hoger clubkleding

De nieuwe clubkleding van TH kwam binnen! Veel nieuwe kleding deze week, haha. Maar nieuwe kleding voor het wielrennen is natuurlijk ook altijd super leuk. De kleding zit super fijn en ik vind het ontwerp ook erg leuk. Op naar veel leuke kilometers!

Naar de zonnebank

Voor het eerst in tijden ging ik naar de zonnebank. Man wat is dat heerlijk zeg! Ik probeer nu meer me time in te lassen waarin ik mezelf echt ergens voor beloon. De hele dag in bed liggen is niks voor mij, maar zo even 20 minuten onder het zonnetje is wel lekker, of bijvoorbeeld een massage of kapper bezoek. Mijn rug deed wel enorm veel pijn tijdens het stil liggen en ik moest er echt aan wennen. Ik ben namelijk enorm slecht in stil liggen, haha. Ik kwam er lekker getint onder uit en over 2,5 week wil ik weer gaan. Op naar een bruin huidje. Ik ga trouwens niet per se voor het bruine huidje naar de zonnebank. Ik merk heel erg dat ik vitamine D te kort kom, en de lampen van Sunday’s maken ook vitamine D aan. Win-win dus! En stiekem hoop ik dat ik nu mijn tanlines een beetje voor kan zijn. Aangezien ik door het wielrennen echt hele erge lijntjes ga krijgen.. ;p

Uit eten met vriendinnen 

Het was weer tijd om met vriendinnen uit eten te gaan. Ik zie hun helaas niet zo heel veel, maar we proberen geregeld af te spreken. We hebben heerlijk gegeten bij de twee jongens uit Groningen. Op de een of andere manier kwamen we op de discussie over hoeveel magen een koe heeft. Mijn hele leven denk ik al dat een koe zeven magen heeft. Alleen ze blijken er vier te hebben! Ik voel me nog steeds voorgelogen. En het mooie was, de ober ging aan iedereen vragen hoeveel magen een koe heeft. Bijna iedereen zei zeven! Snap echt niet dat we dat allemaal denken, haha.

Veel blije momenten

Ik had heel veel gelukkige momenten! Ik had veel energie en voelde mij goed. Op woensdag kakte ik enorm in wat tot donderdag middag duurde, maar dat hoort erbij en is ook niet erg. Ik ben blij dat ik zulke fijne dagen had.

Lekker veel getraind

Als er iets is wat mij goed doet, dan is het wel (veel) sporten. Ik trainde deze week zo’n vijf keer en daar heb ik enorm van genoten. Wel heb ik momenteel veel last van m’n rug, dus ik heb weer huiswerk van de fysio mee gekregen en volgende week moet ik terug komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *