Flashbak Friday #2 “magie op zaterdag ochtend”

Genieten van de kleine dingen, we zouden het allemaal wel wat meer mogen doen. Nu ik een burn-out heb probeer ik steeds bewuster te worden van mijn gevoel. Waarom voel ik mij happy? Of waarom juist niet? Wat zuigt energie en wat geeft energie? De leuke dingen vergeten we vaak en de minder leuke dingen kunnen we zo tevoorschijn halen.. Zonde! Want hoe mooi is het als we het andersom doen! In deze categorie probeer ik de leuke dingen van de afgelopen week op te sommen. Hierdoor sta ik weer even stil bij dat ene leuke moment en geniet ik nog een keer.

Datenight met Ilse

Nadat we in de ochtend hadden gefietst gingen we in de avond lekker samen eten. We namen als voorgerecht een onwijs lekkere Magioni pizza (die met geitenkaas en champignons) en daarna aten we verse pasta, met pesto, olijven, tomaat, feta en rucola als hoofdgerecht. Genieten! Tijdens het eten aten we aflevering 3 van Temptation Island en dat is natuurlijk altijd enorm genieten, haha. #leedvermaak

Magie op zaterdag ochtend

In eerste instantie zou ik zaterdag gaan wielrennen, maar mijn rug werkt even niet mee. Hij is kneiter stijf en daardoor heb ik veel last van mijn rug + bil spier. Dus ik ging in alle vroegte naar de gym. En dat was heerlijk! Het was heel rustig en ik knalde er een mega fijne workout uit. Ik hou van mijn ochtend workouts. Hopelijk is het snel weer snel licht in de ochtend + wordt het weer wat warmer, dan is het opstaan ook wat makkelijker, haha.

M’n broer was in Groningen! 

Vorig weekend waren mijn ouders een weekendje in Groningen, dit weekend was mijn broer hier een dag. Super gezellig! We zien elkaar helaas niet zo heel vaak. Hij is druk met zijn sport en leven in Amsterdam, terwijl ik dat hier in Groningen heb. De momenten die ik dan samen heb met hem vind ik dan extra leuk. We hebben lekker geluncht bij Bakkerij Blanche, een van mijn favoriete plekjes in Groningen, en hebben in de avond gegeten bij Blokes. Wat we beiden wat minder vonden, maar dat mocht de pret en gezelligheid niet drukken!

Nieuwe header

Woehoe! Dit heb je vast al gezien, maar ik ontwierp deze week een nieuwe header voor de blog. Ik besloot dat het tijd werd voor iets nieuws. De stijl wil ik nog verder doorvoeren op de site, maar mijn energie level laat mij behoorlijk in de steek.. Voor nu ben ik erg blij met de header

Fietsen op de Tacx! 

Ja natuurlijk fiets ik liever buiten, maar ik fiets liever binnen dan helemaal niet fietsen. De Tacx heb ik sinds een paar weken in Groningen staan en nu durfde ik eindelijk mijn fiets de smalle trappetjes op te nemen en boven te trainen. Ik moet er nog even aan wennen, maar het is fijn om in ieder geval in beweging te blijven!

De rugpijn wordt weer iets minder

Vorige week had ik bizar veel pijn aan mijn rug. Alles deed zeer en ik werd er helemaal gek van. Door de stress is alles helemaal vast gaan staan.. Niet heel lekker kan ik je vertellen.  Vandaag ging ik weer naar de fysio om mijn rug los te laten masseren. Sam gaf aan dat het al een stuk beter was, dus daar werd ik heel blij van. Nu is het zaak om veel in beweging te blijven en te blijven stretchen en foamrollen.

ACLO Gala

Gisteravond was het ACLO Sport gala 2018 en ik ging daarheen met wat mensen van Tandje Hoger, de studenten wielervereniging. Van te voren gingen we bij de Branderij wat eten om daarna naar Huize Maas te gaan. Het was een leuke avond, maar ik ging vroeg naar huis. Ik reageer sinds een jaar enorm slecht op alcohol en had vrijdag genoeg te doen. Plus dat ik enorm moe was en gewoon wilde slapen #grannystyle. Om half 2 lag ik dan ook weer uitgeteld in m’n nest!

De Olympische Spelen zijn van start! 

Ik ben echt gek op de spelen en ben dan ook echt heel blij dat het weer begonnen is. Hoeveel medailles zal Nederland binnen slepen?

Zo. Dat was Flashback Friday nummer 2. Ik vond het moeilijk deze keer. Ik had niet zo’n leuke week en vind het dan extra moeilijk om de leuke dingen te zien en te onthouden. Mijn emoties gingen deze week alle kanten op en ik was extreem moe. Volgende week heb ik het gesprek met de huisarts voor m’n doorverwijzing naar de psycholoog. Ik wil zo graag samen met iemand werken aan een fijn herstel.. Een burn-out hebben is zo vervelend. Ik herken mezelf niet en dat is super kut. Op naar een nieuwe week, met hopelijk meer leuke momenten! Liefs, Kirsten

 

 

2 Reacties

 1. 12 februari 2018 / 11:07

  Mooi je nieuwe header! En fijn dat je rug weer wat beter is! Oooh en die jurk is zoo prettyyyy

  • Kirsten
   Auteur
   12 februari 2018 / 12:32

   Dankjewel! Ik ben er ook enorm blij mee. Nu nog alles doorvoeren, haha. En de jurk is ook mijn favoriet! Zit heerlijk en blijft mooi <3.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *