Fotofabriek – Een cadeautje voor mijn vader

Inmiddels ga ik alweer mijn zevende schooljaar in waarin ik niet thuis woon. Het blijft een gek idee en soms ook wel wat onwerkelijk. Ik was vijftien toen ik het huis van mijn ouders verliet en sindsdien woon ik in een studentenhuis. Mijn ouders staan altijd voor mij klaar. Als er iets is komen ze het liefst zo snel mogelijk naar mij toe, of ze helpen mij vanaf afstand. Stiekem ben ik ook best wel een verwend meisje, maar nu vond ik het tijd om eens iets terug te doen! Ik ben een kopie van mijn vader en ik vond het tijd om hem een keer in het zonnetje te zetten.

Mijn vader is gek op zijn auto’s en stapt in het weekend het liefst in zijn cabrio om lekker te toeren door Nederland of het buitenland. Ik vind het altijd heel leuk als mijn vader met de cabrio naar Groningen komt. We gaan dan samen door de Ommelanden toeren en ondertussen vertel ik papa dan waar ik altijd langs rijd met wielrennen. Meestal stoppen we dan ergens om wat te lunchen of voor koffie met gebak.

Laatst werd ik benaderd door Fotofabriek.nl met de vraag of ik een foto op geborsteld aluminium wilde uit proberen. Hier hoefde ik natuurlijk niet twee keer over na te denken. Ik had dan misschien zelf geen foto die ik nu graag op aluminium wilde hebben, maar ik wilde wel al een langere tijd iets voor mijn vader regelen! Zo gezegd, zo gedaan. Ik vroeg aan mijn vader welke foto hij graag afgedrukt wilde hebben en toen deze keuze gemaakt was, plaatste ik de order op de webshop.

Fotofabriek is een hele makkelijke en gebruiksvriendelijke webshop waar je je foto’s binnen een paar minuten besteld hebt. Op de home pagina van de Fotofabriek kan je zien wat er allemaal mogelijk is en zodra je op een optie klikt staat er precies uitgelegd hoe het werkt.

De aluminium foto‘s kunnen ook buiten hangen doordat ze UV en waterbestendig zijn. De foto’s worden op aluminium afgedrukt vanaf €19,99 en je kan uit verschillende ophangsystemen kiezen. De foto’s worden na 1 werkdag al verzonden, dus voor je het weet hangt hij in je huis of tuin! 

Even wat informatie over een foto op aluminium:

Een foto op aluminium wordt afgedrukt op een geborstelde aluminiumplaat. Deze aluminiumplaat heeft een grove structuur en geeft je foto een stoer uiterlijk. Een foto op aluminium past daarom ook erg goed bij een industrieel interieur. Bij een foto op aluminium worden witte kleuren niet meegeprint. Deze krijgen de kleur van het materiaal zelf, wat een mooi effect geeft aan je foto.

Heb je veel wit in je foto, bijvoorbeeld een grote bruidsjurk? Dan raden we het af om een foto op aluminium te maken. Een Foto op Dibond is hier namelijk beter voor wanneer je de witte kleuren terug wilt laten komen. Een Foto Op Dibond bestaat uit hetzelfde materiaal als aluminium alleen zit hier een witte toplaag overheen.

Inmiddels hangt de foto in mijn vader zijn werkkamer en is hij erg blij met het resultaat! Bedankt Fotofabriek!

 

Ik heb het product gekregen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *