Geluksmomenten van de laatste tijd!

Hee hoi! De laatste weken heb ik awesome dingen gedaan en dat deel ik graag met jullie. Kijk je mee naar mijn lijst met toffe dingen? 

  • Bindend Studie Advies (BSA) halen! Zodra je je BSA haalt mag je niet meer van de studie afgegooid worden. Hier aten we thuis aardbeien taart op want dit was echt een mega opluchting voor mij. +1 voor mijn zelfvertrouwen!
  • Vakantie! Inmiddels heb ik al iets van drie weken zomervakantie en daar geniet ik onwijs van. Lekker veel sporten is 1 van de vele dingen.
  • Wielrennen! Jaa! Sinds een maand of 3-4 ben ik begonnen met wielrennen. Het geeft mij bijna hetzelfde vrije gevoel als dat ik krijg met paardrijden en dat vind ik magisch. Ik kan er heerlijk mijn koppie mee leegmaken en alles weer op een rijtje zetten. Ik zweet de pest en geniet tegelijk. Een echte win-win situatie dus!
  • Ik kocht een eigen racefiets! Oh my. Minstens twee ribben uit mijn lijf, maar wat ben ik verliefd op mijn eerste eigen fiets. Ik kocht een Sensa Latina LTD 105 Mix. Binnenkort schrijf ik er van alles over, maar eerst moet ik dit schatje nog wat beter leren kennen.
  • Mijn schouder is weer zo goed als blessure vrij! Ik heb twee hypermobile schouders en een blessure ligt altijd op de loer. Zo raakte ik ook in oktober 2016 geblesseerd tijdens het klimmen en ging ik een lang traject met de fysio in. Inmiddels hoef ik niet meer terug te komen en moet ik gewoon goed m’n oefeningen doen. Mijn schouder wordt weer sterker en dat gevoel is awesome!
  • Wielrennen met vriendinnen. Alleen fietsen vind ik heerlijk. Lekker trappen, nadenken of juist stil zijn. Alles op een rijtje krijgen en genieten van de (meestal) mooie omgeving. Soms kies ik ervoor om samen met een vriendin te fietsen en dat is ook mega tof. Dan ga ik altijd net een tandje harder, want ik wil natuurlijk niet achter blijven ;). En dat is dan weer goed voor mijn gemiddelde per uur!
  • Ik accepteer mezelf steeds meer. Soms vind ik het lastig dat ik zo snel overprikkeld kan zijn, maar het lijkt erop dat dit steeds beter gaat en daar ben ik trots op.
  • Het festival seizoen! Sinds een aantal jaar wil ik al naar festivals, maar de vriendinnen waar ik destijds mee om ging wilde nooit mee.. Tegenwoordig heb ik mezelf omringt met meiden die dat wel willen. 22 juli ging ik samen met een van m’n beste vriendinnen naar Welcome To The Future. Een onwijs leuk techno festival bij mijn ouders in de achtertuin. We hebben een onwijs leuke dag en avond gehad. Op een gegeven moment werd ik nog aangesproken door iemand die mij volgt op Instagram! Super leuk. Ook kwam ik zelf een aantal (voor mij) bekende Instagrammers tegen zoals Larissa van Meerten. Anouk en ik kunnen niet wachten tot 9 september, dan pakken we samen met Ludivine (ander vriendinnetje) weer een festival: Into The Woods. Can’t wait!
  • Nieuwe wielren kleding! In het begin fietste ik in mijn Lidl pakjes. Wanneer ik iets nieuws probeer wil ik niet direct allerlei dure spullen aanschaffen. Het komt namelijk nog wel eens voor dat ik het later toch niet zo tof vind. Het zeem in de Lidl broekjes waren alleen niet zo fantastisch waardoor ik na een x aantal kilometer toch wel een erg zere kont kreeg. Laatst kocht ik een pakje bij Mia Ladies en die vind ik echt awesome! Zit heel lekker en is bloed mooi. Verder kocht ik met mega korting bij 12gobiking een Craft setje. Deze zit ook heel erg lekker. Goed zittende en mooie kleding maakt fietsen nog leuker!

Dat was een greep uit mijn leuke momenten van de laatste tijd. Ik hou ervan om dit soort lijstjes te maken. Het zorgt er namelijk altijd voor dat ik weer even terug denk aan dat ene leuke moment.

Heb jij nog leuke dingen gedaan de laatste tijd?

Liefs,
Kirsten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *