#Getitcoverd van Smartphonehoesjes.nl

Enige tijd geleden werd ik benaderd door Smartphonehoesjes.nl. Ze vroegen of ik een pakketje wilde ontvangen met een aantal leuke spullen voor mijn telefoon. Op de website kun je hele leuke telefoon hoesjes vinden, maar je kan ook zelf telefoonhoesjes maken!

 

Het was een super leuke box met stickers , waarvan ik er al een op mijn spijkerjasje heb geplakt en een op mijn notitie boekje. Ook zaten er twee powerbanks bij waarvan 1 van FAB en 1 van Smartphonehoesjes zelf. Die dingen zijn altijd enorm handig, zeker aangezien mijn telefoon binnen no time leeg is.. Ik mocht ook nog wat extra’s bestellen en ik ging voor de opzet lenzen voor mijn iPhone! Fotografie vind ik ontzettend leuk dus het leek mij wel wat om twee lenzen uit te testen voor mijn iPhone.    

Er zit een fish eye lens bij en een lens met selfie licht. Super handig! Het licht heeft drie standen welke super fijn werken. Helemaal in deze tijd van het jaar is zoiets fijn om bij je te hebben. Wel merkte ik dat de lens niet fantastisch past op de telefoon aangezien er telkens een zwart randje omheen komt.

Dit is de zwarte rand die ik bedoelde. Deze is er alleen als je de camera gewoon hebt staan. Zodra je hem op vierkant plaatst heb je er geen last van.

        

Ik ben super blij met de spullen! Vooral de lenzen en stickers worden hier goed gebruikt. Bestel jij weleens bij Smartphonehoesjes.nl? Naast dat ze leuke hoesjes en accessoires hebben, hebben ze ook handige sport accessoires.

Volg mij ook hier:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *