Heb jij deze persoonlijke blogposts al gelezen?

Hee! Leuk dat je deze blogposts aantikt. Het viel mij op dat de blogpost waarin ik vertel dat ik mij schaam voor 2017 goed werd gelezen. Vorig jaar schreef ik meerdere persoonlijke blogposts die ik jullie niet wil onthouden! Vandaag deel ik mijn favorieten van vorig jaar. Lees je mee?

 

Ik beken, ik ben slecht met vriendschappen.

Een enorm persoonlijke blogpost waarin ik mijn hart op tafel gooi over mijn struggles met vriendschappen. Ik weet dat ik een goede vriendin ben, dat ik veel voor een ander over heb (misschien wel te veel) maar op den duur lukt het mij niet meer. Ik zou willen dat ik het beter begrijp of dat ik er beter mee om kan gaan, want ik struggle er regelmatig mee. Heb jij dit ook? Of heb je misschien een vriend(in) die hier mee struggled?

Lieve, onzekere, jongere Kirsten. Kijk waar je nu staat!

Nog een enorm persoonlijke blogpost waarbij de tranen in mijn ogen staan zodra ik hem hard op lees. De pijn die ik vroeger dagelijks voelde gun ik niemand. Ik kan het mij haast niet voorstellen dat ik met zoveel tegenzin naar school ging. Altijd achterom keek om te zien of ik niet gevolgd werd. Altijd mijn mening voor me houden en hopen dat ik werd uitgenodigd op een feestje. Wat had ik mezelf graag een andere jeugd gegund, maar wat ben ik blij dat ik er zo sterk ben uitgekomen. Ik ben trots op mezelf!

Ben ik egoïstisch als ik voornamelijk alleen aan mezelf denk?

Ik deel graag mijn gedachtes met jullie, maar vaak doe ik dat vooraf met een vriendin of mijn ouders. Ik vind het fijn om dat soort gesprekken te voeren. Zo ging ik in gesprek met vriendinnetje A. Zij zet een ander altijd boven zichzelf en vind dat normaal.  Ik kan dat niet. De enige die boven mij stond was mijn pony.. In deze blogpost vertel ik je er meer over!

 

Ik ben gewoon geen typische teamsporter

Je hebt mensen die helemaal opladen met een teamsport, je hebt mensen die zowel een teamsport als individuele sporten fijn vinden en je hebt mensen die alleen van individuele sporten houdt. Ik behoor tot de laatste categorie en ik moet zeggen; ik vind het heerlijk! In deze blogpost vertel ik je er van alles over! Bij wel team hoor jij?

 

Had jij deze blogposts al eens gelezen of was het allemaal nieuw voor je? Ik ben benieuwd! Laat het mij ook vooral even weten. Wat zou je nog meer willen lezen op de blog? Ik ben van plan meer te schrijven over add en ambities. 

Liefs,
Kirsten

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *