Hoogtepunten van april 2018

Het is 30 april, de dag dat sommige toeristen nog steeds denken dat wij Koninginnedag vieren, maar ook een dag dat de meivakantie is bezig is (voor wie vakantie heeft, haha). April was voor mijn gevoel een beetje een bewogen maand. Ik had wat hoogte- en dieptepunten en ik blogde minder constant dan ik zou willen. Vandaag deel ik mijn hoogtepunten van de april. Lees je mee?

Nieuwe samenwerking

Iets wat ik echt super leuk vind; mijn nieuwe samenwerking! Sinds deze maand werk ik samen met D1 Fietstraining en dat vind ik onwijs tof. Aan de hand van een aantal vragen heeft Erwin een schema voor mij gemaakt. Ik heb gezegd dat ik mijn conditie wil verbeteren, dus hier ligt de focus op. Wil jij ook fijne begeleiding? Neem dan contact op met Erwin!

Nieuwe wielren spullen

Ik gaf heel veel geld uit aan nieuwe wielren spullen (oeps!) en daar ben ik eigenlijk heel blij mee. Ik kocht een nieuwe Oakley, die kan je niet ontgaan zijn want die show ik maar al te graag op Instagram. Daarnaast kocht ik nieuwe kleding van Parentini, ook hier heb ik een samenwerking mee. De kleding zit super lekker en vind ik er onwijs mooi uit zien. En tot slot plaatste ik nog een bestelling bij 1 2 Go Biking (waar ik ook de Oakley kocht..) voor een nieuwe fietscomputer! Deze heb ik nodig voor mijn trainingen van Erwin. Ik wilde al een tijdje een fietscomputer en dit was een goede reden om er toch echt een aan te schaffen. Ik moet hem nog even goed koppelen en dan hoop ik er veel fijne km’s mee te maken! Ik ga binnenkort nog de spullen reviewen, maar ik moet ze eerst uitvoerig testen :).

21 diner van Ludivine

Het afgelopen weekend was het tijd voor het 21 diner van Ludi! We hebben heerlijk gegeten en zijn daarna op stap geweest in Hengelo. Super gezellig om weer eens met de meiden op stap te gaan. Vorig jaar gaf ik mijn eigen diner, zouden jullie het leuk vinden om hier nog iets over te lezen? Tips van hoe je dit leuk kan organiseren oid? Let me know!

Paar dagen vertoeven in Twente

Ludivine gaf haar 21 diner in Hengelo, want daar komt ze immers vandaan, dus vonden Anouk en ik het een goed idee om wat langer in Twente te blijven en hier te gaan trainen! Helaas ben ik momenteel ziek, maar hopelijk kunnen we morgen de fiets op. Ik ben gek op de natuur en rust hier. Heerlijk om hier even te vertoeven. We zijn trouwens bij Anouk haar ouders, zij hebben een kampeerboerderij waar je bijvoorbeeld met je vereniging een weekend of week kan vertoeven!

Koningsnacht naar Paradigm

Het was weer tijd om naar Paradigm te gaan! Dit is een techno feest in Groningen. Het wordt gehouden in een oude suikerfabriek en is echt een mega toffe locatie. Ik heb een super leuke nacht gehad. De volgende dag ging ik in de middag nog even met Lisa door de stad wandelen en daarna viel ik heerlijk vroeg in slaap ;).

Ingeschreven bij de KVK

Absoluut een hoogtepunt! Ik vind het echt heel tof dat ik nu ondernemer ben. Hierdoor wordt alles echt een stukje serieuzer. Zo nemen (on)bekende mijn blog een stuk serieuzer, maar ik zelf ook. Dat is natuurlijk super leuk en daardoor kan het ook makkelijker groeien.

Eindelijk meer duidelijkheid over mijn benen

Ook ging ik deze maand voor het eerst naar een psychosomatische therapeut die mij veel duidelijkheid gaf over de pijn in mijn benen. Heel fijn! Ik bedenk me net dat ik snel aan de slag moet met de oefeningen, dus dat ga ik zo direct doen!

 

Wat waren jouw hoogtepunten deze maand? Heb je veel leuke dingen gedaan? Let me know! 

Liefs,

Kirsten

2 Reacties

 1. 30 april 2018 / 20:54

  Zo fijn dat je wat meer duidelijkheid hebt over je benen! En stoer van je kvk inschrijving!
  Lekker zo in twente! hopelijk knap je nog wat op!

  • Kirsten
   Auteur
   1 mei 2018 / 11:16

   Ja Twente is heerlijk! Ben ook heel blij met de duidelijkheid van mijn benen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *