Horse & Health event!

Hee! Jij ook zo druk met je tentamens en deadlines? Ik in ieder geval wel en daardoor loopt mijn blog en YouTube planning zwaar in de war. Heel vervelend, maar school gaat voor. Ondanks dat wil ik jullie wel een leuke update geven.

Ik ga namelijk op 21 januari naar het Horse & Health event! Een mooi event georganiseerd bij Sunrise Stables in Assen. Tijdens het evenement zal ik leuke beelden maken met mijn vlog camera.

Horse & Health is een evenement in Assen waar je onder andere dingen zal leren over de gezondheid van je paard. De combinatie die jullie samen vormen en over je eigen gezondheid in de paardensport. Vooral het laatste onderdeel vind ik heel interessant. Ik wil mezelf hier in gaan specialiseren, dus ik ben erg benieuwd wat ze tijdens het evenement hier over gaan vertellen.

Het Horse & Health event is alleen veel meer dan leerzame clinic’s. Er zullen namelijk ook diverse shows gegeven worden en lezingen. Daarnaast kan je er heerlijk shoppen. Op de Facebook pagina van het evenement heb ik al meerdere standhouders voorbij zien komen. Het is dat ik de komende tijd niet echt actief bezig ben met paardrijden, maar anders had ik het wel geweten!

Tijdens het evenement worden er ook verschillende win acties georganiseerd. Zo kan je kans maken op een gratis manuele behandeling voor je paard bij vitality4anmimals (massage, acupressuur, guasha).

Hou de Facebook pagina van het evenement in de gaten om te weten wat je moet doen om kans te maken op onder andere deze te gekke prijs!

Handige dingen om te weten over het evenement:
Kosten:
Entreeprijzen in de voorverkoop (kan t/m 8 januari):
Volwassenen: €10,-
Kinderen (4-12): €5,-
Kinderen (<4): gratis
Op de dag zelf is de entree voor volwassenen €15,- en voor kinderen (4-12) €7,50.
Kaartjes bestellen kan via: rolinro96@ziggo.nl
Adres:
Baggelghuizen 2,
9405 Assen
Sunrise Stables Hippisch Centrum
Datum:
21 januari 2017 vanaf 10.00 uur
Volg mij ook hier:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *