Hotspot: P.S. koffie, thee & taart

Maadag middag was het tijd voor een lunch date met Ilse.  Ik hoefde niet na te denken waar ik dan wilde eten: P.S. Koffie, Thee & Taart is een super leuke plek dus we liepen daar meteen naartoe. Ik was er 1 keer eerder geweest voor een overheerlijk stuk taart, vandaag gingen we voor de lunch en wat drinken. 

P.S. is een gezellige, kleurrijke plek waar je lekker kan zitten, schommelen, thee kan drinken, en heerlijk kan eten. Er hangt een rustige en gezellige sfeer. De taarten worden door de banketbakker van P.S. zelf gemaakt, de appeltaart zelfs via een familie recept! De koffie die je drinkt bij P.S. komt bij kleinschalige koffiebranders vandaan.

 

Super leuk om terwijl je geniet van een kop thee, schommelend naar buiten te kijken.. 🙂 Ik had een super leuk gesprek met degene die dinsdag aan het werk was. Dat soort kleine gesprekken zorgen er altijd voor dat ik een extra leuk gevoel heb bij een (koffie/lunch) plek. Er zitten geregeld veel studenten, het zit namelijk om de hoek bij de universiteit, maar er komen ook nog oudere mensen. Een plek voor gemengd publiek wat er voor zorgt dat het nog leuker en gezelliger is!

Bij P.S. kan je vanaf 2 personen genieten van een heerlijke high tea, zeker iets wat ik binnenkort ga doen. Als ik de foto’s op de web site mag geloven ziet het er onwijs lekker uit!

 

P.S. is echt een plek waar je geweest moet zijn als je in Groningen bent. Ga daarom snel langs om te genieten van een heerlijk stuk taart, een lekkere lunch of iets anders lekkers.

Wat: P.S. Koffie, thee & Taart

Waar: Oude Kijk in ‘t Jatstraat 24

Openingstijden: Ma,di,wo,do,vr,za 9.00 – 18.00

zo: 9.30 – 18.00

Dit was mijn heerlijke lunch: een combi lunch van linzensoep met een stuk spinazie taart. Ik dronk er een lekkere cappuccino bij. Ze hebben hier gelukkig ook havermelk, dus voor iedereen die niet van koemelk houdt, of het niet mag hebben kan je hier gewoon andere melk drinken!

Liefs,

Kirsten

2 Reacties

  • Kirsten
   Auteur
   29 maart 2018 / 08:59

   Ja het is echt een leuke plek! Jammer dat ze dat bij jou thuis niet hebben, maar daarom genoeg reden om naar Groningen te gaan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *