Het is een grote overwinning

Veni, Vidi, Vici.

Het afgelopen half jaar heb ik een boek gemaakt. Een boek voor de studentenhockeyvereniging. Een almanak. Eentje van 352 pagina’s. Bloed, zweet en tranen hebben wij met zijn vijven erin gestopt en een prachtig boek is ons resultaat. De reis er naartoe was niet makkelijk, interessant, leuk en soms heel moeilijk. Maar het voelt als een hele mooie overwinning op verschillende vlakken.

Ik ben trots op mezelf. Ik ben blij dat ik dit heb gedaan want ik heb mezelf nog beter leren kennen. Ik vond het moeilijk, heb veel getwijfeld en eigenlijk ook wel op het punt gestaan alles de boel de boel te laten, maar ik deed het niet. Samen met de rest hebben we telkens weer de koppen bij elkaar gepakt en zijn we door gegaan.

Een commissie doen bij een vereniging is leerzaam. Je leert veel over jezelf. Hoe werk ik samen? Hoe ga ik om met stress? Hoe ga ik met situaties om waar ik zelf geen invloed op uit kan oefenen? Hoe ga ik om met vermoeidheid? Doordat ik het boek samen met iemand heb ontworpen heb ik het afgelopen jaar ook weer veel gewerkt met InDesign. Ik heb mezelf uitgedaagd en nieuwe dingen aangeleerd. Door het afgelopen half jaar weet ik nog beter dat ik iemand ben die alleen zijn graag afwisselt met gezelligheid, zolang het maar in de juiste balans en volgorde is.

Vaak wil ik dingen alleen doen. De mening van anderen vind ik soms moeilijk te relativeren. Ik weet niet goed wat ik er mee moet. Maar het afgelopen half jaar heb ik toch echt wel geleerd dat samen werken met inspirerende mensen heel leuk is. Doordat iedereen overal met een andere kijk naar kijkt is ons boek naar een hoger niveau getild. Hier ben ik mijn commissie natuurlijk enorm dankbaar voor.

 

De komende tijd ga ik proberen mijn blog en sociale media naar een ander niveau te tillen. Ik wil een andere lay-out, maar ik ga ook nadenken aan een betere strategie. Life Of Kirsten wil ik tillen naar een niveau wat het nooit eerder is geweest. Ik heb er zin in en ben erg benieuwd hoe het gaat uitpakken. De weg er naartoe zal gepaard gaan met veel inspiratie sessies, slapeloze nachten, maar ook met een mooie overwinning op het einde. Zijn er dingen die jij graag wilt zien op de blog? Laat het mij dan weten! Wie weet verwerk ik het wel in het nieuwe concept.

 

Liefs, Kirsten

 

Ps: Ook via deze weg wil ik mijn lieve commissiegenoten nogmaals bedanken! Jullie zijn stuk voor stuk toppers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *