Kirsten

 

Wie ben ik?

Hoi, ik ben Kirsten Boerrigter en ik ben het gezicht achter Life of Kirsten. Ik ben momenteel 23 jaar en woon en studeer in Groningen. Op mijn zestiende ben ik begonnen met bloggen. Ik vind het heel erg leuk om creatief bezig te zijn en dingen te maken. Naast het bloggen sport ik graag, wielrennen & fitness, studeer ik en vind ik het leuk om naar een festival te gaan.

Op mijn achtste heb ik de diagnose ADD gekregen. Vroeger vond ik dit heel moeilijk, maar inmiddels ben ik dit als mijn kracht gaan zien. Ik geloof in de kracht van deze handicap en wil het graag positiever op de kaart zetten.

Naast dat ik graag wielren en fitness ben ik het aller liefst te vinden bij de paarden. Hier ben ik mijn hele leven al erg druk mee en dit zal ook altijd zo blijven. Ik vind mijn rust op stal en kan er heerlijk mijn gang gaan.

Mijn studies

Momenteel zit ik in het tweede jaar van de Associate Degree Sportkunde aan de Hanze Hogeschool. Persoonlijk vind ik dit een onwijs leuke en leerzame studie die ik met veel plezier volg. Doordat ik in november 2017 een burn-out heb opgelopen heb ik mijn studie even op een lager pitje staan. Mentaal gezond worden staat nu even op nummer éen. Voordat ik de Associate Degree Sportkunde ben gaan volgen heb ik driekwart jaar Communication and Multimedia Design gestudeerd, ook aan de Hanze Hogeschool. Hier heb ik geleerd om te werken met InDesign, Photoshop en Final Cut Pro. Voor mijn hbo opleidingen heb ik een mbo opleiding niveau vier afgerond: Paardenhouderij en Management in Barneveld.

Bloggen

Ik blog al vanaf mijn zestiende, inmiddels dus al zeven jaar, en haal hier onwijs veel plezier uit. Sinds 2017 ben ik het allemaal wat serieuzer gaan aanpakken en dit proces zet ik met liefde voort. Er komen verschillende onderwerpen op mijn blog voorbij. Hier kunt u denken aan: Sport (wielrennen, fitnessen), Mindset (ADD, burn-out), Afvallen, Lifestyle en ambities.

Ik ben te volgen op Instagram, Facebook en Twitter. Mocht je een vraag hebben dan kan je deze altijd mailen naar: info@lifeofkirsten.nl.

Groetjes,
Kirsten Boerrigter