La Roche-Posay & Vichy producten + voor het eerst naar een event

(deze foto en de uitgelichte foto zijn gemaakt door Gioia Siddu van Vichy.)

Het is alweer even geleden, maar toch wil ik er nog even een blogpost aan wijden! Ik ben namelijk een tijdje terug naar mijn eerste “echte” bloggers event geweest en dat vond ik heel tof. Toch vond ik het behoorlijk spannend en was ik van te voren best zenuwachtig. Vandaag blik ik terug op die dag + vertel ik je wat meer over de producten die ik mee naar huis kreeg.

 

Het event 

Het was een event van Vichy en La Roche-Posay en werd gehouden in het Scheepsvaartmuseum in Amsterdam. Een hele toffe locatie, maar wel ver reizen vanuit Groningen. Ik twijfelde in het begin ook enorm of ik wel/niet zou moeten gaan. Er was namelijk niemand die ik kende en ik zat best wel in een dip van m’n burn-out. Events als deze kosten heel veel energie (2 uur heen reizen, een uur kletsen, 2 uur terug reizen) en tijd. Maar omdat het mijn eerste even event was wilde ik er wel heel graag naartoe. Op deze manier hoopte ik andere bloggers te ontmoeten en in contact te komen met de PR dames/heren van de merken.

In het begin vond ik het wel een beetje eng. Ik kwam daar alleen aan, terwijl anderen samen waren gekomen of al met bekenden stonden te kletsen. Het duurde gelukkig niet lang toen ik met iemand aan de praat raakte en ik uitleg kreeg over de verschillende producten.

Vichy en La Roche-Posay hadden verschillende producten staan waar je uitleg over kon krijgen. Ik ben bij alle “stands” geweest en vond het leuk om te horen welk product waarvoor het meest geschikt is.

De mensen waren aardig en achteraf kregen we twee tassen mee met een aantal producten die besproken waren. Mijn zenuwen waren er eigenlijk voor niks en dat weet ik vaak wel, maar tijdens mindere dagen is dit toch lastig. Na het event was ik echt bek af en moest ik nog 2,5 uur terug naar huis reizen. Eigenlijk was het net iets te veel, op dat moment, maar ik zou het zo weer doen. Ik vond het echt leuk!

 

De producten

 

De producten op de bovenste foto’s heb ik mee naar huis gekregen. Momenteel maak ik veel gebruik van de oranje zonnebrand tube van Vichy, de dag en nacht crème van Vichy (zie foto 1).

De creme’s werken erg goed voor mijn huid, alleen ik merk momenteel wel dat het wat te veel is, misschien wat te rijk. Ook niet heel gek nu het opeens 20 graden is. Eigenlijk heb ik elk jaar weer moeite met het vinden van de juiste crèmes met warmere dagen, haha!

De zonnebrand smeert fijn en ik vind de geur altijd heel lekker. De spuit flacons neem ik vaak mee als ik een middagje in het Noorderplantsoen ga chillen. De pocket versie en de spuit flacon neem ik ook geregeld mee tijdens het wielrennen. Mega handig!

De Cicaplast van La Roche-Posay is mijn redder in nood deze dagen. Met de warmte heb ik telkens enorm veel last van zonne allergie. Vooral op mijn ellebogen en nu ook opeens in mijn knieholte! De zalf verzacht de jeuk. Ook smeer ik het op de bultjes die ontstaan als ik in een korte broek/jurkje/rokje loop. Mijn bovenbenen schuren (helaas) tegen elkaar en hier ontstaan altijd kleine wondjes uit.. Ik smeer deze zalf op zodat het snel minder wordt. Werkt goed!

De overige producten ga ik de komende tijd ook lekker testen en die zal je vast voorbij zien komen op social media. Gebruik jij producten van Vichy of La Roche-Posay? Oh trouwens, op de foto’s van Gioia sta ik echt met een super chill product van Vichy. Een zonnebrand spray wat aanvoelt als water en heel makkelijk aan te brengen is. Ze hebben drie varianten die elk hun eigen focus punt heeft. Ik vond het een leuk event! Hopelijk mogen er meer volgen in de toekomst. Nogmaals bedankt Vichy en La Roche-Posay voor de uitnodiging en de producten! 

 

Liefs,

Kirsten

2 Reacties

  1. 17 mei 2018 / 11:43

    Wat tof dat je naar een event bent geweest! Leuk! Mooie producten heb je meegekregen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *