LifeofKirsten.nl

Lifeofkirsten.nl is een blog waarop Kirsten haar persoonlijke ervaring deelt op het gebied van sporten, afvallen, add, burn-out op jonge leeftijd, mindset, studeren en ambities. 

 

Op mijn achtste kreeg ik de diagnose ADD en kort daarvoor de stempel dyscalculie. Dingen waar ik het vroeger erg lastig mee had. Ik werd veel gepest en vond het moeilijk om mij hier overheen te zetten. Ik at mijn emoties weg en raakte vroeg ik gesprek met een psycholoog. Hier heb ik onwijs veel van geleerd. Het heeft mij veel sterker gemaakt en ervoor gezorgd dat ik nooit ben gestopt met dromen over mijn toekomst.

Ik heb een enorme drive en beschik over veel ambities. Op mijn blog deel ik mijn hersenpinsels en ervaringen over alles waar ik mee bezig ben. Daarnaast vind ik het belangrijk om add op een andere manier in het daglicht te plaatsen. Het wordt vaak als een negatieve handicap gezien, terwijl er ook heel veel voordelen over zijn. Het lijkt mij fantastisch om ooit voorlichting aan docenten te mogen geven over dit onderwerp. Hierbij zou ik sport graag als middel gebruiken om het doel, bewustwording, te creëren.

 

Al vanaf de basisschool loop ik tegen dingen aan en dit is op het hbo (helaas) niet anders geworden. Mensen helpen en informeren over deze handicap mede door mijn blog lijkt mij heel leuk om te doen.