Mijn ervaring met de Uzuma Juice Fit programma

Twee weken terug kreeg ik van Joyce een mailtje of ik een pakket van Uzuma wilde testen. Ik ben zelf niet zo’n voorstander van detoxen, maar ik zag dat ze ook pakketen verkopen als immuunbooster. Dat leek mij wel wat! Ik kreeg een pakket opgestuurd en heb de sapjes voor jullie getest. Vandaag leg ik je uit wat het fit pakket inhoudt, wat ik er van vind en of het nu de moeite waard is!

Ik heb het pakket ontvangen, maar heb er verder niet betaald voor gekregen.

 

Wat is Uzuma Juice?

Uzuma Juice zijn gezonde sapjes die jouw immuun systeem een boost willen geven. Ze bestaan voornamelijk uit groente en zijn vermengd met fruit. Bij Uzuma hebben ze verschillende pakketten samengesteld. Op deze manier is er voor ieder wat wils! Doordat het slow juices zijn behoud je maximaal de mineralen en vitamines van alle groente/fruit die erin zit.

 

Fit pakket 

Ik mocht van Uzuma Juices een pakket uit kiezen en deze voor jullie reviewen, lucky me! Als eerst zal ik jullie uitleggen waarom ik voor dit pakket heb gekozen. Ik ben zelf geen voorstander van detoxen, vooral niet als het gaat om “snel afvallen”. Er bestaat namelijk geen quick fix en ik vind het heel ongezond om zo weinig kcal tot je te nemen op een dag. Verder moet iedereen dat voor zich weten, maar ik wil dat niet promoten. Wat ik wel heel goed vind, is immuun boosters zoals het Fit pakket. Bij dit pakket drink je twee sapjes per dag, naast je gewone maaltijden. Het zijn in dit geval dus geen vervangers voor je ontbijt, lunch en avond eten en daar word ik blij van.

Hoe smaken de sapjes?

Ik vind de sapjes erg lekker, maar ik moet er wel bij zeggen dat ik zelf vrij vaak dit soort sapjes drink. Ik vind het belangrijk om veel groente en fruit te eten en drink dit soort dingen met regelmaat. Dat wilt zeggen; ik ben gewend aan de smaak en de structuur. In de sapjes zitten geen toevoegingen en dat vind ik heel erg fijn! Ik wil namelijk helemaal geen toevoegingen in dit soort drankjes. Wel kan ik mij voorstellen dat je het niet zo lekker vind als je dit niet gewend bent. Als je bijvoorbeeld normaal gesproken heel veel frisdrank drinkt, nauwelijks/nooit groente sapjes drinkt. Toch vind ik de sapjes zoet en erg lekker! Wel even goed schudden voor gebruik.

 

Aanrader?

Ja! Ik vind de sapjes zeker een aanrader. Het is een fijne immuun booster die je kan gebruiken naast je drie gewone maaltijden. Fijn om bijvoorbeeld in de winter te gebruiken als je weerstand even wat lager is. Je drinkt twee sapjes op een dag en in een sapje zit een kilo groente. Het is wel belangrijk om er naast veel water te blijven drinken.

 

Kosten

Voor 2 weken, 28 flesjes ben je €79,95 kwijt.  De sapjes worden thuis bezorgd met koelelementen en zijn best lang houdbaar. Mijne waren 3 weken houdbaar! Je kan ook voor meer weken sapjes bestellen, alle prijzen staan bij de pakketten!

 

Al met al, echt een aanrader, lekkere sapjes die je immuunsysteem een boost geven!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *