Mijn kleding style door middel van Pinterest foto’s.

Vandaag leek het mij wel leuk om jullie een beeld te geven van wat mijn style is op fashion gebied. Het is de bedoeling dat er ook outfit artikelen online komen, Kim Buining gaat mij helpen met het fotograferen van mijn outfit’s. Kim is onder andere bekend van Alleenpuur; het online magazine van Groningen.
Alle foto’s zijn afkomstig van Pinterest.

fashion2 fashion3 fashion4 fashion5 fashion6 fashion7 fashion8 fashion9 fashion10fashion11 fashion12 fashion13 fashion14 fashion15 fashion16 fashion17 fashion18 fashion19

Ik omschrijf mijn style graag als klassiek meets casual. De kleding waar ik mij super fijn in voel zijn bloesjes en blazers. Daarnaast probeer ik steeds meer jurkjes en rokjes te dragen, omdat ik dat ook erg mooi vind, maar ik probeer altijd wel naar de klassiekere kant te gaan. Ik probeer dit ook steeds meer door te voeren naar mijn kleding kast, maar zoals jullie zullen begrijpen is mijn studenten budget niet altijd groot genoeg om te shoppen ;).

Liefs,
Kirsten

4 Reacties

 1. 22 juli 2015 / 08:54

  Mooie inspiratie collega heb je gemaakt! Ziet er super uit. Ik herken deze stijl ook wel weer terug in de outfits die je nu draagt. Vrouwelijk, stijlvol maar ook iets sportief 🙂

  • kirsten
   Auteur
   22 juli 2015 / 10:05

   Dankjewel, Kim! Leuk om te horen dat je deze style ook in mij herkent op dit moment. Ik probeer het steeds meer toe te passen in mijn garderobe. 🙂

 2. 26 juli 2015 / 14:25

  Dat ziet er leuk uit! Allemaal dingen die ik zelf ook zou kunnen dragen! Ben benieuwd naar je outfits, Kim maakt in ieder geval prachtige foto’s! 🙂

  • kirsten
   Auteur
   26 juli 2015 / 14:37

   Dankjewel Elma! Ik ben ook erg benieuwd hoe dat allemaal gaat, haha! Ik heb nog nooit echt outfit foto’s gemaakt. Gelukkig wilt Kim me helpen, dan heb ik in ieder geval mooie foto’s ;-).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *