Mooie wielerkleding voor dames

Ik ben gek op gewone kleding. Als het kon zou ik zodra ik mijn loon heb ontvangen direct naar de Zara, Scotch & Soda en Tommy Hilfiger willen rennen om daar mijn slag te slaan. Sinds ik veel bezig ben met wielrennen gaat natuurlijk ook een groot deel van mijn geld naar deze sport. Alleen echt leuke outfits vinden voor op de fiets vind ik soms nog wel eens lastig. Zeker met mijn studentenbudget. Nu wil ik niet zeggen dat je zometeen allemaal betaalbare items gaat zien, want zo zit ik (helaas) niet in elkaar. Ik hou van kwaliteit en ik hou van mooie items. Op de een of andere manier komt dit bij mij altijd alleen maar samen in dure spullen. Ik heb Instagram en Pinterest goed in de gaten gehouden de afgelopen tijd en dat heeft er voor gezorgd dat ik jullie nu wat mooie items kan laten zien. De links naar de webshop staat erbij!

Stripes

Ik denk dat dit een unisex model is. Deze staat echt op nummer 1 in mijn “wil ik zsm hebben” lijstje.

BODHI BLACK EYE GROEN FIETSSHIRT LANGE MOUW

Ride Jersey

BODHI BLACK EYE ROOD/BLAUW FIETSSHIRT LANGE MOU

 

Zo! Een aantal shirts die ik met liefde en veel plezier zou willen dragen. Of ik nu aan het sporten ben of niet, ik blijf het leuk vinden om er leuk uit te zien. Welk shirt zouden jullie willen hebben en welke absoluut niet?

En nu maar hopen dat een van deze parels binnenkort in mijn kast komt te liggen.. Ik ben binnenkort jarig jongens, dus als jullie nog een cadeau willen geven …. 😉

 

Liefs, Kirsten

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *