Nieuw: Telefoon accecoires Smartphonehoesje.nl

Hee! Hoe is het met jullie? Is jullie vakantie ook eindelijk begonnen? Ik vind die laatste weken altijd aanvoelen als eeuwen… Op het einde kijk je althans ik, altijd zó enorm uit naar de vakantie. Even rust, lekker je eigen ding doen. Dit betekent voor mij onder andere nog meer gaan sporten. Nog meer? Ja! Ik hou enorm van actief bezig zijn en ik moet zeggen “hard works pays off”. Ik zie steeds meer resultaat van mijn harde werken en daar ben ik uiteraard heel erg trots op.

Eigenlijk sport ik altijd met muziek op. Dit geeft mij een extra boost en zorgt ervoor dat ik net dat kleine beetje extra kan geven wat nodig is. Ik gebruik gewoon de normale oordopjes van iPhone. Side note: tijdens het wielrennen heb ik geen muziek (meer) op. Levensgevaarlijk!

De muziek die ik via Spotify afspeel, speel ik af via mijn iPhone SE waar ik ontzettend blij mee ben. Het enige nadeel van sporten met muziek is dat ik tot voor kort altijd mijn telefoon in mijn bh moest proppen of in het achterzakje van mijn sportbroek moest doen. Mits de broek een achterzak heeft, want die is dus niet altijd aanwezig. Daarbij is het helemaal niet handig om je telefoon in je broek of bh te hebben. Als je een oefening hebt waarbij je met je rug tegen een leuning aanzit, zit die telefoon standaard in de weg et cetera.

Daarom leek het mij wel handig om een sport armband aan te schaffen. Het enige nadeel wat ik tot nu toe heb gevonden is dat de stof van de armband wat op je arm zit best warm kan worden. Hierdoor zweet ik wel redelijk snel, maar ik durf niet te zeggen of dit voor iedereen geldt. Ik zweet namelijk van mezelf al vrij snel. Doordat de telefoon goed afgesloten zit in de armband kan je er bijvoorbeeld ook mee gaan hardlopen, zoals te zien is op de foto. De telefoon blijft goed zitten. Er zit een plastic laagje overheen waardoor hij, denk ik, ook geschikt is voor tijdens een (lichte) regenbui.

Wat verder ook heel handig aan de armband is, is dat er een vakje in zit voor je sleutel. Hoef je die nooit meer onder de container te verstoppen of vast te maken aan je veters ;).  Daarbij kunnen je oortjes/headset gewoon gekoppeld worden voor je favoriete hitjes tijdens het sporten.

Wat ook fijn is, is dat je telefoon gewoon met hoesje in de sportarmband past. Hierdoor hoef je niet eerst je hoesje van je telefoon af te halen. Dat vind ik namelijk altijd een onmogelijke klus dus ik ben blij dat ik dat niet telkens hoef te doen, haha.

Daarbij was het ook tijd voor een nieuw telefoonhoesje. Mijn oude hoesje had ik sinds het begin van mijn SE en dat is toch alweer 1,5 jaar geleden. Ik hoor we eens dat meiden elke maand een nieuwe kopen, of dat ze hun hoesje op hun gemoedstoestand afstemmen.. Nou zo ben ik dus totaal niet, haha! Ik heb er 1 en als die stuk is koop ik een nieuwe. Vanaf het begin viel mijn oog al op het echte houtenhoesje. Ik ben meer het type dat van neutrale en rustige hoesjes houdt. Al die poespas hoeft nooit zo van mij, haha. Bij Smartphonehoesjes zag ik onderstaand hoesje en deze wilde ik direct hebben. Het fijne aan dit hoesje is, is dat hij wat dikker is en dus iets hoger staat dan dan de telefoon. Als een soort extra bescherming. Hij heeft inkepingen voor de knopjes, al vind ik persoonlijk dat deze nog wel wat beter hadden gekund. Vooral de ontgrendelingsknop vind ik persoonlijk soms wat lastig in te drukken, maar verder ben ik heel tevreden!

Let trouwens niet op mijn beeldscherm ;). Er zit een extra plaatje op die nodig toe is aan vervanging, haha!

De producten (houtenhoesje, iPhone oortjes en het sporthoesje) heb ik gekregen van Smartphonehoesjes.nl.

4 Comments

  1. Lies 14 juli 2017 / 09:10

    Ik heb ook al geregeld iets via hen besteld. Al was het dan wel als ik een nieuwe telefoon had, want een hoesje per gemoedstoestand, dat gaat me wat te ver.

    • Kirsten 14 juli 2017 / 09:16

      Ik geef je groot gelijk hoor, dat gaat mij ook (veelte) ver ;).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *