Nooit meer Mac Donalds

Beste allemaal,

Vanaf nu ga ik, Kirsten, nooit meer eten bij Mac Donalds. Ik herhaal, ik ga nooit meer eten bij Mac Donalds!

Afgelopen week ben ik met L. Op vakantie geweest en zoals sommige weten hou ik van lekker eten, en heeft de Mac Donalds mij dus nooit echt aangesproken. Ik ben iemand die van lang tafelen houdt in plaats van haar eten op te eten in de auto…. Maar nu heeft mijn liefde voor Mac Donalds zijn hoogte punt bereikt, het is op, het is over, het is uit.
Ik wil er nooit meer eten.

De afgelopen week heb ik elke dag (!!!) patat gegeten en ik schaam me er dood voor, maar het is echt zo, en mensen, doe het niet na, ik voel me er echt verschrikkelijk door.. Iets met last van mijn buik enz ;). Door die patatjes voel ik me nu echt een zoutzak 2.0.. In deze afgelopen week ben ik twee keer bij de Mac geweest, twee keer te veel dus ;). Maar het ergste vind ik dan elke keer weer, dat voordat ik de eerste Kip Nugget naar binnen werk ik er al geen zin meer in heb. Ik vind het gewoon niet te haggelen, mag ik dat zeggen? Ach wat maakt het ook uit, ik vind het gewoon niet te haggelen. Het eten van de Mac vind ik niet alleen vies, het stinkt ook nog eens heel erg…!

Lieve L. Vind het eten van Mac Donalds (helaas) wel lekker en besteld meestal dan ook per bestelling minstens drie burgers voor zichzelf. Waar hij het laat, geen idee, zolang ik het niet op hoef te eten vind ik het allang best. Maar hij vind het eten dus lekker bij de Mac en ik vind het super vies.

Vanaf nu wil ik dan ook nooit meer eten bij Mac Donalds, nooit meer. Dus mocht ik ooit een heel raar idee in mijn hoofd hebben om naar de Mac Donalds te gaan, dan hoop ik dat iemand die mij kent mij herinnerd aan deze blog post en mij verteld dat ik vandaag, 17 juli 2015 heb beloofd nooit meer te gaan eten bij de Mac Donalds.

Ik zeg het nog 1 keer, ik, Kirsten, wil nooit meer eten bij de Mac Donalds!

 

Liefs,
Kirsten

 

5 Reacties

 1. L
  17 juli 2015 / 20:54

  Beste Kirsten,
  Ik hoorde dat die l Mac kan eten en ook nog steeds in vorm is. Hoe doet die man dat toch?

  • kirsten
   Auteur
   17 juli 2015 / 20:56

   Ik denk dat L speciale genen heeft oid 😉

  • kirsten
   Auteur
   12 september 2015 / 18:43

   Bedankt Marleen! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *