Review Purpuz Planner

Dat ik meer structuur in mijn leven nodig heb is wel duidelijk. Het is een veel voorkomend “probleem” bij mensen met ADD. Ik raak snel het overzicht kwijt, heb echt structuur nodig, maar dit zelf creëren vind ik moeilijk. Na een tijdje mijn iPhone als agenda te hebben gebruikt vond ik het toch weer tijd voor een papieren versie. Door dingen op papier te schrijven kan ik het beter visualiseren en onthouden. Dikke win-win toch?

De purpuz planner is niet zomaar een agenda, het is een hele fijne planner die jou helpt om je doelen te visualiseren. In de planner staat uitgelegd hoe je de planner het beste kunt gebruiken. Er is veel ruimte om je eigen doelen te formuleren en er achter te komen wat je nu eigenlijk wilt. In de planner is veel vrije ruimte en dat vind ik enorm fijn! De planner belemmerd je niet. Eigenlijk heb je naast de planner geen notitieblok meer nodig, want je kan alles hierin kwijt.

 

In de planner is veel ruimte voor zelfreflectie. Hoe ging je dag? Hoe gaat het met je doelen en hoe voel je je? Ik vind dit heel fijn. Het is goed om bij dit soort dingen stil te staan. Alleen op die manier kan je voor verschil bij jezelf zorgen!

Elke maand heeft zijn eigen maandoverzicht. Hierin schrijf ik vaak de grote dingen die van te voren al vast staan. Het groene gedeelte geeft ruimte voor je creativiteit (rechterbladzijde) en de linkerbladzijde voor je privé en werkdoelen van die maand.

Verder heeft elke week ook nog zijn eigen overzicht. Hierin kan je makkelijk al je afspraken kwijt. Onderin kan je je overwinning en je verbeter punt van de dag beschrijven. Ook is er nog plek voor je creativiteit en je to do’s. Bovenaan de dag kan je je dagdoel invullen.

 

De  planner staat vol met tips en trics voor meer structuur en hoe jij het nu wel kan halen.

Ik gebruik de planner sinds 1 januari en moet eerlijk zeggen dat ik er nog te weinig uit haal. Ik vul nu voornamelijk alleen mijn dagen er mee in en plan mijn dingen vooruit. Maar echt aan de slag met mijn doelen ben ik nog niet geweest. Dit komt ook meer omdat ik er even geen plek voor in mijn hoofd had. Ik neem tegenwoordig wel altijd mijn overal mee naar toe en ik probeer alles goed op te schrijven. Dit geeft mij echt veel meer rust dan een online agenda! In het begin was ik wel bang dat ik hem te groot of te dik vond, maar eigenlijk vind ik het wel een prima formaat! Je hebt alles bij de hand en je kan er echt alle kanten mee op. Vanaf nu is het dus zaak om hem ook echt te gebruiken als planner en niet alleen als agenda.

Verder vind ik de vormgeving heel mooi. Het is rustig, maar wel passend bij de trends van nu (rose goud). De kaft is stevig en het papier voelt fijn aan. De planner kost 34,99. Voor een 23 jarige vind ik dat een enorm bedrag voor een agenda, maar ik vind hem wel echt zijn geld waard. Het zorgt weer voor rust en ruimte in mijn hoofd. Ik ga de komende tijd verder werken aan de opdrachten die erin staan zodat ik mijn bewustzijn nog meer vergroot. Je kan nu ook al de planner voor volgend jaar kopen. Ik weet haast wel zeker dat ik hem eind dit jaar opnieuw koop voor 2019!

 

Wat voor agenda/planner heb jij momenteel? Ben je er tevreden? Let me know!

 

Liefs,
Kirsten

2 Reacties

 1. 12 maart 2018 / 15:48

  SUPER leuk! om je ervaring met de planner te lezen Kirsten 🙂
  Keep up the Goog work!

  En mocht je vragen hebben of
  extra tips willen kan je die altijd aan mij stellen privé of in de Purpuz Clan op FB.

  Fijne dag!

  • Kirsten
   Auteur
   13 maart 2018 / 12:16

   Dankjwel Clen! Ik heb me zojuist aangemeld voor de FB groep, lijkt me leuk om hier nog meer te leren. Bedankt voor je reactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *