Samenwerkingen

Wat leuk dat u op deze pagina kijkt! Mijn blog gaat voornamelijk over sporten, studeren, ambities, ADD en lifestyle. Op deze pagina kunt u allerlei informatie vinden over mijn blog en waarom het interessant is als bedrijf/merk om met mij samen te werken. 

 

Life of Kirsten heeft al een aantal jaar een fanatieke achterban die mij dagelijks op de voet volgt. Iets wat ik nog elke dag enorm bijzonder en leuk vind. Mijn doelgroep bestaat voornamelijk uit vrouwen van 18-24 jaar. Wekelijks krijg ik meerdere berichtjes van meiden die zich herkennen in wat ik doe en hoe ik mij voel. Daarbij krijg ik ook steeds vaker berichtjes van ouders waarvan hun dochter of zoon ook ADD heeft. Ik vind het bijzonder leuk dat ze mij om tips vragen hoe hier mee om te gaan.

 

De kracht van mijn blog is dat ik niet alleen de leuke dingen deel, dat ik vertel over mijn ADD en dat in elk artikel een persoonlijke touch zit.

 

Ik vind het erg leuk om samen met een bedrijf een samenwerking op te zetten. Op mijn blog werk ik alleen samen met merken en producten waar ik zelf volledig achter sta. Ik moet er zelf mee gezien willen worden en er een goed gevoel over hebben. Op mijn blog en social media laat ik altijd weten wanneer iets een samenwerking is of niet.

Voor mij staat een (h)echte band met mijn volgers boven duizenden nep accounts als volgers.

Heb je interesse in een samenwerking met mij? Mail mij dan gerust voor meer informatie!

 

 

Liefs,
Kirsten