STUDY TIP | Ga buiten de deur studeren!

IMG_2457Hi allemaal! Vandaag even een snelle tip die misschien wel handig is de komende dagen. Inmiddels komen mijn eerste echte deadlines wel heel dichtbij en is het dus de hoogste tijd om hard aan de slag te gaan.

Nou moet ik wel zeggen dat ik vrij snel ben afgeleid. Wanneer het rommelig om mij heen is, dan moet ik het eerst opruimen voordat ik een beetje normaal kan gaan studeren. Super irritant! Dus bedacht ik het volgende: Studeren buiten de deur. Op deze manier blijft mijn kamer misschien wel iets meer een rotzooi, maar dat is zorg voor later ;). Plus dat al die studerende mensen om mij heen mij onwijs motiveren om nog harder mijn best te doen. Een win-win situatie wat mij betreft.

Mijn favoriete plek op dit moment om buiten de deur te studeren is de Coffee Company aan de Oude Ebbinge in Groningen. Achterin de zaak zijn namelijk flex plekken gecreëerd zodat je super fijn en comfortabel kan studeren. Daarnaast is het natuurlijk fijn dat wanneer je aan het studeren bent je niet zelf je eten hoeft te maken.. Studeren buiten de deur mag dan een beetje meer geld kosten dan thuis studeren, voor mij werkt het super, dus dit blijf ik zeker doen.

Waar studeer jij het liefst?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *