Tips voor gebruik bh accessoires in de zomer

Geniet jij ook zo van het mooie weer? Eten met vrienden, uren spenderen op het terras, dansen tot de zon onder gaat op de leukste festivals.. We doen het allemaal en het is heerlijk. We genieten vol op van onze vrije dagen en dat is maar goed ook! In de zomer dragen we vaker blousjes en jurkjes die wat lastiger zijn. Een open rug, strapless, laag uit gesneden… Vandaag vertel ik je hoe ik dit oplos door gebruik te maken van bh accessoires, Dit artikel schrijf ik in samenwerking met Hunkemöller, de plak bh heb ik gekregen, verder is er niet betaald voor deze content.

 

Ik ben gek op mooie jurkjes waar de rug open is, of juist laag is uitgesneden. Een mooi shirt waar de decolleté wordt benadrukt vind ik ook mooi of wat dacht je van een strapless jurkje? Ik ben er gek op, alleen zijn ze soms wel wat lastiger te dragen. Vooral als je een grotere cupmaat hebt zoals ik.

Plak bh

Een van de dingen die ik tegenwoordig gebruik onder een strapless jurkje, of eentje met open rug, is een plak bh! Het is even wennen en even goed opletten dat alles goed op zijn plek zit, maar dan is het echt wel fijn! De plak bh die ik heb gekregen blijft goed zitten, alleen als het rond de 35 graden is kan hij op sommige plekken wat losser gaan zitten. Maar volgens mij blijft er niks goed zitten met 35 graden ;).

De plak bh zorgt er voor dat de borsten mooi bij elkaar blijven, hierdoor kan je ook een push-up effect creëren.  Ik heb hem zelf in huids kleur, maar hij is er ook in het zwart verkrijgbaar. Deze plak bh is er trouwens tot cupmaat E. Doordat het best een dikke stof is schijnen je tepels er niet doorheen. Daarnaast zie je hem eigenlijk niet onder je kleding, het heeft een beetje zo’n t-shirt bh look. Wat mij betreft echt een fijne aanwinst!

Ik draag hier een super fijn jurkje van Loavies. Het is wel aan te raden om er een huidkleurige string onder te dragen, want anders zie je hem wel zitten ;).

Nipple covers

Daarnaast heb ik ook altijd een setje nipple covers in mijn kast liggen (welke ik niet heb gekregen, maar zelf al had en vaak gebruik). Dit is wel een stapje verder en moet je wel durven. Ik vind het zelf niet erg, al moet ik wel extra goed opletten als ik deze aan heb onder mijn jurk met dansen ;). De nipple covers gebruik ik elk jaar met gala en dat werkt echt top! Je ziet ze echt niet zitten en blijven na een aantal keer gebruiken nog steeds de hele nacht/dag zitten.

Schijt hebben

Tot een paar jaar terug durfde ik nooit jurkjes of blousjes aan waarbij ik dit soort accessoires nodig had. Gelukkig ben ik gaan in zien dat dat super zonde is, want dit soort shirts/jurkjes/blousjes zijn super mooi, vrouwelijk en sexy! Ik heb mezelf dus geleerd meer “schijt te hebben” en gewoon dingen uit te proberen. Hunkemöller heeft echt hele mooie en fijne bh accessoires voor dit soort struggles.

Op de foto’s draag ik de huidskleurige plak bh en zoals je ziet, is deze niet te zien door de kleding heen. De plak bh zit rondom de borst en blijft plakken door siliconen. Ik merk eigenlijk niet echt dat ik een plak bh aan heb en dat vind ik wel verassend. Had namelijk verwacht dat ik hem wat meer voelde zitten, maar niks is minder waar!

Wat mij betreft is het zeker een aanrader. Draag jij wel eens bh accessoires zoals een plak bh? 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *