TRAVEL | Rome foto’s deel 2 (Colosseum, lekker eten)

Het is tijd voor Rome foto’s deel 2! Maandag stonden we vroeg op. We gingen onder andere naar het Colesseum. Kijk snel mee voor de foto’s van dag 2.

DSC_7013 DSC_7014 DSC_7015

DSC_7031 DSC_7050 DSC_7051 DSC_7096 DSC_7097 DSC_7099 DSC_7100

Het Colosseum was prachtig. De sfeer die er binnen hangt vind ik uniek en heel lastig om te beschrijven. Iedereen lijkt wel onder de indruk te zijn wat er ooit heeft afgespeeld. Ik keek mijn ogen uit en raad het iedereen aan om naar binnen te gaan. Wij hadden Roma pasjes waardoor we de enorm lange rij voorbij konden lopen, super fijn. Later deze week komen al mijn Rome tips op een rijtje te staan.

Maandag was een warme dag. We hebben enorm veel gelopen, in de avond hadden we allemaal veel last van onze voeten. We gingen ook langs Plaza Venezia en aten heerlijk Italiaans ijs, ik at een bolletje pistache en Nutella, jummie!

In de avond aten we bij een heel erg leuk restaurant genaamd Porto Fluviale. Het is een restaurant in de wijk waar wij ook sliepen, Trastevere. Het is een wijk waar ze weer nieuw leven in willen blazen. Het restaurant is hip en erg gezellig. De bediening is vriendelijk en het eten is heerlijk. Ik at een super lekkere pizza.

Wanneer je bij dit restaurant wilt eten raad ik je aan of om ‘vroeg’ te komen (rond 19.30-20.00) of te reserveren. Wij hadden namelijk mazzel dat er om 20.00 nog plek was, want toen we aan ons hoofdgerecht begonnen stroomde het restaurant vol.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *