VLOG #2| Aller eerste blog event ooit!

Goeiemorgen allemaal! Vandaag staat er weer een vlog online die ik natuurlijk ook met jullie wil delen.

Van de week komt er nog een artikel online over het event, maar voor nu duik ik eerst de boeken weer in.

Fijne zondag allemaal! X

Ps; Suggesties en feedback zijn altijd welkom

handtekening1.1

6 Comments

 1. STAPKRACHT 3 april 2016 / 12:38

  Spannend hoor je eerste vlog! Leuk dat wij er ook in voor komen. Wie meer wil weten over wat STAPKRACHT doet, die nodig ik uit om op onze website te kijken of contact met ons op te nemen!
  Groetjes Anco en Haike

  • Kirsten 3 april 2016 / 14:00

   Bedankt Anco en Haike! Er komt nog een artikel online waarin ik meer in ga op de bedrijven die aanwezig waren, waarbij ik ook zal vermelden waar ze jullie kunnen vinden. Tot ziens!

 2. Samantha 6 april 2016 / 09:24

  Hey Kirst,

  Leuk om te zien dat je jezelf zo ‘bloot’ geeft. Meestal zie je alle vloggers alleen maar als ze helemaal piekobello alle haartjes en vlekjes en dingetjes weggewerkt hebben. Je doet het nu al erg leuk!

  Hihi zie nog wel dat het nog wat onwennig is, dan punnik je net als ik de heletijd aan je haar ☺. Gewoon lekker jezelf zijn en je bent sws een kanjer.

  (Tips, als je die hebt,voor een gezonde goede levenstyl zijn voor mij wel weer even welkom. Dus wat ik kan eten om weer lekker een fitter lichaam te krijgen en wat jij bijvoorbeeld doet om je figuur goed te houden…)

  Liefs je oud huisgenootje, Sammiej

  • Kirsten 6 april 2016 / 12:57

   Hey Samantha! Super leuk dat je mijn vlogs en blogs bekijkt! Ja ik probeer jullie echt in mijn leven mee te nemen, ook als ik geen make-up op heb en net uit mijn bed kom.. Wat een lieve complimentjes hah! Ik ga binnenkort een video opnemen over sporten en fitter worden, want ik ga met iemand trainen! Hier hoor je snel meer over, onder andere vertel ik het in de vlog die zondag online komt. Liefs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *