Ik wil meer #YOUGOGIRLDINGEN doen

Je wilt meer wát!? Ik hoor het je denken. Ik wil meer #YOUGOGIRLDINGEN doen. Een hashtag die Ingèr Vierhout van Abouttobe.nl in het leven heeft geroepen en veelvuldig op Instagram gebruikt. Ik ben fan van de hashtag en van Ingèr. Maar daar gaat het nu niet over, het gaat over dat ik het meer wil doen. Maar wat dan? Wat houdt het in? Ik leg het je uit. Lees je mee?

Deze foto’s verschenen al eens in een eerder blogpost uit 2015, je kan die hier zien.

De exacte definitie vanuit Ingèr kan ik even niet vinden, maar heel veel maakt dat ook niet uit. You Go Girl – dingen staat in mijn ogen voor dingen écht eens gaan doen, je gevoel achterna gaan en stappen maken. Lef hebben, op je bek gaan, opstaan en open staan voor nieuwe ideeën. Het is vernieuwend, eng en geeft een adrenaline kick. Alles wat ik leuk en belangrijk vind, maar naar mijn mening soms wat te weinig doe. En ik hoor mijn vrienden en vriendinnen meteen roepen dat ik al veeeeeeelte veel doe en dat weet ik. Maar You Go Girlen is niet meer doen, het is dingen op een andere manier doen. Een manier waarmee je nu wel verschil gaat maken. Die kilo’s nu wél verliest in plaats van dat je het er toch maar weer bij laat.

Ja. Ik wil meer van dit en ik weet dat ik het kan. Ik heb een burn-out, super kut trouwens, maar ook mega leerzaam. Ik ben weer terug #bijdepsycholoog en sta nog meer open voor persoonlijke ontwikkeling, want dat is het vlak waar ik echt nog zoveel stappen heb te maken. Maar niet alleen op persoonlijk vlak hoor, ook of misschien, vooral op zakelijk vlak. Wat ik dan meer wil?

 

Nou ik wil bijvoorbeeld meer geld verdienen. Ik vind dat ik dat anno 2018 best hardop mag zeggen, of zoals ik dat nu doe op mag schrijven. Ik geef mijn geld al uit voordat ik het op mijn rekening heb staan en dat moet eens klaar zijn. Naja, dat hoeft niet eens perse, maar ik wil wel wat meer over houden aan het eind van de maand. Het is dus echt tijd voor meer geld in mijn laatje. Hoe ik dat ga doen? Meer tijd in Lifeofkirsten.nl stoppen. Ik ben namelijk heilig overtuigd van mijn blog en ik weet dat het heel groot kan worden. Ik ben vorig jaar al een aantal samenwerkingen aan gegaan, zo ben ik ambassadrice van MIA Ladies geworden, maar dit jaar wil ik er meer. En niet alleen voor de  spullen (dat is gewoon een leuke bijkomstigheid maar geen moeten ;)), maar ook voor geld. Want met spullen kan ik mijn huur en groentes bij de supermarkt niet betalen. Dat snap jij, dat snap ik.

Naast dat ik meer geld wil verdienen, wil ik vooral weer gezond worden. De stress heeft er behoorlijk ingehakt en dat is aan alles te merken. Mijn rug doet zeer, mijn buik was weer zo groot als een ballon (of zwangere buik maar van dat idee krijg ik alleen maar meer stress, een ballon klinkt nog feestelijk ;)), ik ben de hele dag onwijs moe, ik ben besluiteloos en wil eigenlijk alleen maar slapen, sporten en eten. In eerste instantie keek ik het even aan. De stempel burn-out moest even bij mij landen. Ja, ik had het al van dichtbij mee gemaakt, maar dat is echt anders dan wanneer het je zelf overkomt. Ik besloot dat ik het niet alleen kán en wíl oplossen. Dus besloot ik terug te gaan naar mijn huisarts om te vragen of zij mij door wil verwijzen naar de psycholoog. Dat gebeurde en een week later kon ik terecht. Wat een top vrouw, beide, en wat ben ik blij en trots op deze keuze. Ik vind dit soort keuzes al snel normaal, maar hoor vaak genoeg in mijn omgeving dat het eigenlijk heel knap is dat een meisje van 23 deze keuze zelf kan maken en dat maakt mij trots. De psycholoog gaat mij helpen om onder andere meer structuur te krijgen en minder stress te ervaren. Ik vind het eng, want ik moet ook wat dingen uit het verleden bovenhalen, maar ben zo blij met deze keuze dat het “oei dit vind ik best eng” overspoeld wordt. En dat is goed.

Nu ik even niet full focus aan het studeren ben (há, ik full focus!? Heb ik nog nooit mee gemaakt, ok, met ritalin op wel, maar sinds ik dat niet meer gebruik is die full focus er niet meer hoor..) wil ik focussen op bovenstaande dingen. En dat doe ik niet alleen door naar de psycholoog te gaan, maar ook door de volgende dingen. Ik wil meer boeken lezen, Mind Gym lijkt mij dus mega inspirerend. Maar ik wil ook beginnen met Yoga, goed om mijn stijve spieren weer wat soepeler te maken en rust in mijn koppie te bezorgen. Om meer geld te verdienen wil ik meer gaan netwerken, samenwerkingen opzetten, meer bloggen, foto’s maken, maar ook interessante podcasts luisteren! Dat is sowieso een “nieuw ding van me”. En dat vind ik mega tof en super volwassen, haha! Ik luisterde van de week, tijdens het uitmesten van de stallen, de VRIJMIBO #3 F**k it Sales met Jorg Ruis en Boris Veldhuijzen van Zanten en die vond ik mega inspirerend en leuk. Binnenkort wil ik mijn favorieten delen in een blogpost, maar tot die tijd moet je even wachten hoor. Ik heb er nog niet zo heel veel geluisterd. Heb jij in de tussentijd favorieten met betrekking op marketing, social media, geld verdienen, sport, mindset en is het Nederlands? Laat het mij dan vooral weten! Kan door mij een berichtje op Instagram, Facebook of mail te sturen (@Lifeofkirstennl of info@lifeofkirsten.nl).

 

En jij? Ga jij ook meer #YOUGOGIRLDINGEN doen? Let me know!

Liefs,
Kirsten

 

In deze blogpost zit een affiliate link. Wanneer je via deze link een product koopt, krijg ik hier een kleine bijdrage van. Dit heeft verder geen invloed op mijn eigen mening.

 

2 Reacties

  1. 1 maart 2018 / 21:57

    Lekkeeer!! Goed dat je het zo benoemd! Enn als je doel bewust noemt, word het makkelijker om het doel te behalen! Succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *